Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 ноября 2016, 16:00
487
0

Владимир КОСТЕВИЧ: «Штрафной удар на последних минутах все испортил»

Полузащитник «Карпат» - о прошедшем матче с «Зарей»

| Обновлено 28 ноября 2016, 16:00
487
0
Владимир КОСТЕВИЧ: «Штрафной удар на последних минутах все испортил»

У грі з луганчанами, після травми Ґуставо Бланко-Лещука та його заміни, Олег Дулуб вимушено пересунув Костевича на досить незвичну для нього позицію. Володимиру довелося грати в атаці, у парі з Худоб’яком. Костевич винонав справді великий об’єм роботи на полі та, безперечно, зробив свій внесок у бойову нічию з луганською командою.

– Дуже тяжко відійти після такої гри. По завершенню матчу прийшли в роздягальню і просто мовчали. Команда засмучена, розчарована, таке відчуття, ніби програли фінал Ліги чемпіонів. Я думаю, всіх можна зрозуміти, адже другий поєдинок поспіль граємо з грандами українського футболу, показуємо хорошу гру, але не втримуємо результат. Спочатку поразка з «Шахтарем» у Харкові, де теж ніби мали брати очки, а з «Зорею» взагалі втрачаємо перемогу на останніх хвилинах. Вважаю, що ми цілком заслуговували на виграш з луганчанами, повністю контролювати хід поєдинку. Навіть, коли в другому таймі «сіли» глибоко біля своїх воріт, то вдало оборонялись, не даючи «Зорі» створювати небезпечні моменти. А штрафний удар на останніх хвилинах все нам зіпсував.

– Як ти оціниш ситуацію з призначенням штрафного удару, чи справді там був фол?
– Щодо того чи насправді було там порушення правил однозначно сказати не можу. Повтор моменту ще не дивився, але, так як я бачив на полі, то нападник просто валився на Нестерова. Особливої причини, аби призначати такий штрафний, я не побачив. Подібних моментів у матчі може бути тисяча. Кожне вибиття м’яча воротарем, кожна боротьба за нього тоді теж може оцінюватись суддею як фол.

– Вчора ти грав попереду, в атакувальній ланці на пару з Худоб’яком...
– Можу сказати, що добряче набігався, адже довелось виконувати великий об’єм роботи. Але досить цікаво грати на цій позиції, мені сподобалось приносити якогомога більше користі команді.

– До міжсезоння залишилось не так багато часу, тому в кожному матчі потрібні очки. Як команда буде готуватись до наступної гри з «Олімпіком»?
– Перед матчем з донеччанами потрібно набиратись позитивних емоцій. Та й фізично ми добре виснажились в минулому поєдинку. У психологічному плані хороші емоції нам просто необхідні, треба забувати весь негатив. Ми на правильному шляху, у нас з’являється конкретна картинка гри, останнім часом видаємо справді хороші матчі, тому будемо намагатися притримуватись цієї стежки.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа рассказал, когда вернется в строй и высказался о Лунине
Футбол | 23 апреля 2024, 20:17 0
Куртуа рассказал, когда вернется в строй и высказался о Лунине

Бельгиец рассказал, что никуда не торопится

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 77
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.