Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 ноября 2016, 15:52
715
0

Матчи Волыни без зрителей: все началось в 1997-м

Луцкий клуб рассказывает о дисквалификациях родного стадиона

| Обновлено 28 ноября 2016, 15:52
715
0
Матчи Волыни без зрителей: все началось в 1997-м

Матч проти київського «Динамо», котрий відбувся у суботу, 26 листопада, став для «Волині» четвертим, у якому команда була покарана за поведінку своїх уболівальників.

Перший такий прикрий випадок стався навесні 1997 року, коли у домашньому поєдинку проти ЦСКА-2 хтось з уболівальників жбурнув у арбітра зустрічі скляну пляшку. Через три дні лучани свій черговий домашній матч ще зіграли на стадіоні «Авангард», а от на наступну домашню гру луцьку арену було дискваліфіковано і поєдинок проти чортківського «Кристалу» довелося проводити хоча й за присутності глядачів, але не в Луцьку, а у Ковелі.

Наступного разу «Авангард» дискваліфікували у сезону 2014/15. В поєдинку проти харківського «Металіста» луцьким уболівальникам захотілося відлупцювати арбітра зустрічі і, як наслідок, наступний домашній матч з одеським «Чорноморцем» пройшов хоча й на стадіоні «Авангард», але за пустих трибун.

Чергова ж дискваліфікація рідної арени «Волині» включила у себе відразу два матчі – проти кам’янської «Сталі» та київського «Динамо».

ФК «Волинь» сподівається на розсудливість та розуміння з боку фанів стосовно неприпустимості поведінки, котра загрожує усім уболівальникам команди, адже футбол неможливий без глядачів.

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.