Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
|
784
0

У кого більше шансів?

Завтра збірна України з регбі проведе черговий поєдинок Кубку європейських націй в дивізіоні 2А проти Нідерландів

З проханням передбачити результат зустрічі ми звернулися до фахівців з регбі та вболівальників. І ось що почули:

 Ганна Маєвська, волейболістка:

~   Спостерігала за матчами нашої команди із збірними Німеччини та Молдови. Тоді нашим не вистачило буквально трішки. Гадаю, що і тренери, і гравці вже зробили необхідні висновки,   внесли корективи, а відтак, збірна України має перемагати. На жаль, особисто на матч не прийду  —  готуюся зі своєю командою до виступів у першості Києва з волейболу, яка розпочинається незабаром. Але й чоловік, й діти, за сімейною традицією підтримають нашу команду з трибун.

Ігор Кубанський, суддя:

— У моїй практиці був такий випадок: я був призначений арбітром гри у Шяуляї. Місцева команда приймала хлопців з Шевардені. Напередодні гри на зустрічі суддівської бригади я пожартував, що вже знаю підсумковий рахунок — 13:13. Наступного дня команди зіграли саме з таким результатом... Відтак, я краще втримаюся від прогнозів. Та вболіватиму — за наших.

Євген Клюзко, начальник збірних команд України з регбі:

— Ніяких питань бути не може. Збірну Нідерландів ми переможемо. Якщо нашій  команді забракне сил — готовий сам вийти на поле й допомогти.

Олексій Маслов, уболівальник:

— Звичайно, перемагати має національна збірна України. За підтримки рідних трибун хлопці мають повторити те, що до них зробила збірна із «сімки». Втім, гра — непередбачувана. Є шанси на перемогу й у голландців.

Євгенія Бухало, секретар ФРУ:

— Навряд чи зможу пояснити, але передчуваю перемогу гостей з невеликою різницею у рахунку. Але... буду дуже рада помилитися...

Олександр Кушнір, гравець національної збірної та клубу «Епоха-Політехнік»:

— Скажу не тільки за себе й партнерів по столичному клубу, але й за колег із нашої фірми — страхова компанія «Просто Страхування» вболіватиме за збірну України. Бажаю хлопцям тільки перемоги й сподіваюся, що обійдеться без травм. Втім, регбістам збірної, гадаю, буде гратися спокійніше, якщо скажу, що керівництво «Просто Страхування» прийняло рішення додатково застрахувати кожного з гравців команди на час гри.


«Спортивна газета»

регби
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.