Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1392
0

Владимир РЕВА: «В январе проведем сбор в Китае»

Главный тренер сборной Украины поделился новостями из стана женской команды

Владимир РЕВА: «В январе проведем сбор в Китае»

Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева перед навчально-тренувальним збором в Туреччині розповів про плани на наступний рік, майбутній НТЗ, про поразку від Угорщини, а також торкнувся і інших цікавих тем.

- Минулого місяця члени Комітету жіночого футболу вирішили продовжити співпрацю з Вами до вересня 2017 року. Які команда має плани на наступний рік?
- Відбірковий цикл ЧС-2017 включає чотири вікна ФІФА. Ми їх плануємо заповнити наступним чином. У січні збір - турнір в Китаї. Там ми проведемо три матчі. На березень плануємо участь у турнірі в Хорватії, де зіграємо чотири гри. У квітні цього року проведемо матч-відповідь проти команди Угорщини. Червень – навчально-тренувальний збір. Також Федерацією ведеться активні перемовини по організації інших матчів.

- Команда збирається 21 листопада на тренувальний збір, який вже другий раз відбуватиметься в Туреччині. Яка мета цього НТЗ?
- Мета цього збору - селекція. Перегляд нових гравців. Відпрацювання тактичної моделі через товариські матчі. Тестування. Умови для роботи ФФУ створила просто відмінні.

- Чи усіх гравців, яких Ви хотіли би бачити у команді, вдалося викликати на збір?
- Не викликалися через травми Кравець, Романенко та Філенко – це з основних. Викликані вдруге шестеро нових гравців: Панцулая, Костюченко, Шматко, Корсун, Шевчук, а також після довгої перерви до складу повертається Шульга.

- У жовтні відбулася товариська гра проти команди Угорщини, в якій «синьо-жовті» поступилися 0:4? На Вашу думку, які причини цієї поразки?
- Результат цього матчу мене дуже засмутив. До цього збірна в десяти товариських матчах жодного разу не програвала (7 перемог та 3 нічиї). У цій грі ми вирішили залучити багато молодих гравців, відповідно, спробували награвати нові зв’язки. У першому таймі ми мали багато гольових моментів, але не змогли їх реалізувати, а натомість припустилися помилок у захисті і пропустили 4 м’ячі.

- Для національної жіночої збірної України ФФУ організувала фотосесію гравців, в якій і Ви взяли участь. Які Ваші враження?
- Фотосесія просто чудова! Ії професійно провели представники прес-служби ФФУ разом з фотографом. Збірній потрібен піар та маркетинг - це світова складова, без якої в наші дні не обійтися. Вболівальники та всі охочі повинні мати більше інформації про команду. Піар необхідний і дівочим збірним України. Спільне фотографування на відкритому тренуванні в Харкові чоловічої та жіночої національних збірних - це супер хід менеджерів.

- Озираючись назад, який матч був для Вашої команди ключовим у минулому відбірковому циклі? Щоб Ви, можливо, змінили у своїх діях або діях Ваших підопічних?
- Ключовим матчем, звичайно, став матч-відповідь з командою Румунії. Можливо, потрібно було раніше провести заміни. Ольга Бойченко з розбитим носом ледь добігала до перерви. Трохи тішить те, що через плей-офф пройшла Португалія, яку ми перегравали в товариській зустрічі. Ось у першому матчі проти румунок, який був у Львові, ми мали відчутну перевагу, але втратили її в кінці зустрічі. Але це так, вже для історії.

- На Вашу думку, хто є справжньою зіркою та надією українського жіночого футболу?
- Наші дівчата - усі зірки. Формуються 4-5 нових молодих виконавці, яким по 20-22 роки. Час, робота і, звичайно, результат на міжнародній арені дадуть відповіді на це запитання.

- Харківський «Житлобуд-2» вперше став чемпіоном України, як Ви це прокоментуєте? І Як оціните рівень цьогорічного чемпіонату?
- Мінусом нашого чемпіонату можу назвати низьку конкурентоздатність команд. Дві-три команди з року в рік боряться за золоті медалі. Від мене - привітання переможцям, які тепер представлятимуть Україну у жіночій Лізі чемпіонів. За словами капітана «Житлобуд-2» Яни Калініної, вони три роки йшли до цього. Упевнений, в наступному чемпіонаті боротьба за золото буде вкрай запеклою, і хотілося, що в ній брало участь якомога більше команд.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Мичел оценил ничейный матч Жироны, в котором украинцы отметились ассистами
Футбол | 11 мая 2024, 01:30 0
Мичел оценил ничейный матч Жироны, в котором украинцы отметились ассистами

10 мая «красно-белые» упустили победу в поединке 35-го тура Ла Лиги против «Алавеса» (2:2)

Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0
Другие виды | 10 мая 2024, 06:15 0
Украина – лидер. Турнирные таблицы ЧЕ по socca. Зафиксирован счет 18:0

Хорватия отгрузила в ворота Люксембурга 18 безответных мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.