Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
636
0

Євро-2012 серед вболівальників бути!

І, звичайно ж, турнір пройде на території України та Польщі

Як відомо, через 5 років Україна і Польща прийматимуть один з найпрестижніших світових футбольних форумів – «ЄВРО-2012». Найкращі європейські збірні з’ясовуватимуть на футбольних аренах наших країн хто є законодавцем моди у сучасному професійному футболі.

Але ж не тільки професіонали братимуть участь у цьому грандіозному фестивалі, адже мільйони вболівальників зі всієї Європи і навіть світу матимуть нагоду завітати до нас і на свої очі побачити матчі турніру, а також відкрити для себе неповторну красу Києва і Варшави, Львова і Вроцлава, Дніпропетровська і Познані.

Серед чисельної армії вболівальників, звісно ж, є чимало людей (фанатів і просто симпатиків футболу), які із задоволенням зустрілися б із своїми однодумцями з інших країн на футбольному полі.

ГО «Карпати» вже започаткувала такі зустрічі, провівши міжнародний турнір «Єврофан 2007» в травні цього року. По закінченні цього турніру, в колективу Громадської організації виникла ідея щодо проведення подібних турнірів в містах України та Польщі із залученням вболівальників з різних країн Європи.

Дізнавшись з телевізійної передачі про те, що мерія польського міста Острів Вєлькопольський, яке розташовано між Вроцлавом і Познанню, вирішила зайнятись організацією матчів між командами вболівальників, що представляють країни, які прийматимуть участь в «ЄВРО-2012», ГО «Карпати» вирішила звернутися до наших польських колег із пропозицією організувати спільний проект.

У середу, 7 листопада, у Ратуші відбулась зустріч представників міськради, футбольного клубу «Карпати», ГО «Карпати» та делегації з міста Острів Вєлькопольський. За її підсумками було складено угоду з намірами провести Євро-2012 між командами вболівальників команд-учасниць єврофоруму, підписану мерами Львова та Острова Вєлькопольського Андрієм Садовим і Радиславом Тажинським, генеральним директором ФК «Карпати» Олександром Єфремовим, головами футбольного товариства Островіа, Народного спортивного клубу Цетра та ГО «Карпати». Робоча назва проекту, мета якого, зокрема, й запобігання насильства та агресії на стадіонах та поза ними, «Євро 2012 для вболівальників».

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Исторический сезон Жироны. Команда Цыганкова и Довбика вышла в ЛЧ
Футбол | 04 мая 2024, 21:36 18
Исторический сезон Жироны. Команда Цыганкова и Довбика вышла в ЛЧ

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону

Динамо – Колос. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 05 мая 2024, 08:56 33
Динамо – Колос. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Киевляне обязаны перед очной встречей с «Шахтером» сыграть без недобора

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.