Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 19 ноября 2016, 16:00
1111
1

Отбор на Евробаскет. Украина - Германия. Анонс

Женская сборная в шаге от выхода на чемпионат Европы

| Обновлено 19 ноября 2016, 16:00
1111
1
Отбор на Евробаскет. Украина - Германия. Анонс

У п’ятому турі кваліфікаційного турніру ЄвроБаскету-2017 серед жіночих команд національна збірна України прийме збірну Німеччини. Гра відбудеться 19-го листопада в Одесі. Пряму трансляцію дивіться на каналах XSport і Тоніс. Пряма відеотрансляція - на офіційному YouTube-каналі ФБУ.

Чемпіонат Європи – 2017
5-й тур, група D

Україна – Німеччина

19 листопада, 17:00, УСК Одеса (м. Одеса, пров. Високий, 17)

Збірна України лідирує у групі D кваліфікаційного турніру ЄвроБаскета і перемога у звітному поєдинку дозволить досягти стратегічної мети – пробитися до фінальної стадії чемпіонату Європи – 2017 та ще й заздалегідь за тур до завершення відбору. У розпорядженні головного тренера Володимира Холопова на сьогодні є усі ті кого він хотів бачити у таборі збірної. Є дві втрати – Олександра Хоменчук змінила громадянство, Олександра Чек відновлюється після травми коліна. Підсиленням команди можна вважати уродженку США Діандру Мосс. Саме у звітному поєдинку відбудеться її дебют у складі збірної України.

Пряма мова

Володимир Холопов – головний тренер збірної України

Безумовно, ми вивчали суперника, у другому турі відбору обіграли Німеччину у гостях. Це боєздатна дисциплінована команда, але ми точно не слабші за німкень. Лише від нас залежить, як ми зможемо розкритися, зіграти, будемо робити усе, щоб досягти перемоги. Для збірної Німеччини ця гра не має турнірного значення. Вони не можуть посісти у групі місце вище третього, але це не привід розслаблятися.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.