Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
706
0

Василий ПРОДАН: «Надоело проигрывать»

Игрок «Оболонь-Бровар» - о последних результатах команды

Хавбек «Зенита» - рассказал об этапах своей карьеры «Оболонь-Бровар» і в другому колі обіграла «Інгулець». Зважаючи на підсумковий рахунок, може здатися, що перемога далася господарям дуже просто. Насправді все було далеко не так. Пропустивши на початку другого тайму від Панасенко, господарі тільки після закінчення першої години гри зуміли відігратися зусиллями свого кращого бомбардира – Іллі Коваленко.

Натхнений черговим міні-подвигом партнера, його справу продовжив Василь Продан. Його гол і ассист допомогли «пивоварам» досягти вольової перемоги, якої з нетерпінням чекали вболівальники. Взяв він участь і в четвертому голі, почавши контратаку, яку завершив точним ударом активний Єременко.

— «Оболонь-Бровар» в цьому турі піднялася відразу на дві позиції і зараз на восьмому місці. За потенціалом ви повинні бути вище в таблиці?
— Однозначно повинні бути вище. Але з початку сезону виникало багато нюансів, обставин. Але ми довели, що то були тимчасові труднощі і ми продовжуємо крок за кроком прагнути підніматися вгору таблиці. Будемо повертатися в призери. Команда на ходу, у нас відкрилося друге дихання. Незважаючи на те, що зараз кінцівка сезону, ми лише додаємо.

— Півтора тайма для вас складалися не кращим чином. Напевно, чекали, поки все-таки м'яч влетить у ворота суперника?
— Поле і погода вносили свої корективи. Але ми показали, що у нас є характер. Навіть після пропущеного гола ми йшли вперед і робили все для того, щоб не тільки відігратися, а й виграти. І зробили для цього рівно стільки, скільки було потрібно. Будемо далі працювати, удосконалюватися. Зрозуміло, що перед грою ми розбираємося суперника. Але його ім'я нас найменше цікавить, головне, грати в свою гру. Що і вийшло цього разу.

— Ваш гол вийшов досить красивим і, головне, важливим. Згадайте той момент.
— Ілля Коваленко подав з флангу, хтось із суперників вдало вибив прямо на мене. Я недовго думав, злінії штрафної щічкою пробив по центру під поперечину, і воротарю залишалося лише виймати м'яча з воріт.

— Можете пояснити, як на такому слизькому газоні ви обійшлися без жовтих карток?
— Нам вистачило гіркого уроку напередодні матчу з «Гірником-Спорт», коли пропускало ту гру відразу троє футболістів. Як бачите, у нас з вогню та в полум'я: або групою отримуємо картки, або взагалі ніхто. Нам більше подобається другий варіант (посміхається). Але якщо серйозно, то ми з великою повагою до суперника діяли в цій грі. Для суперника футбол — це теж робота, зносити голову або наносити травму комусь вже точно не хочеться. Ми були в однакових умовах. Недарма гру наших команд визнали найкращою в плані fair play у 19-му турі.

— Головний тренер вгадав із замінами в цій грі...
— Погоджуся з вами. Артем Корольчук вийшов, віддав гольову, чіплявся, відбирав дуже здорово. Андрій Корнєв дозволив актівніше грати правому флангу. Хлопці вийшли і реально посилили гру.

— Після чималої невдалої смуги ви здобули дві перемоги та нічию. Що сталося?
— Чесно? Набридло програвати. У нас є власні амбіції, ми поважаємо своїх уболівальників, які підтримують нас у будь-яку погоду і в будь-якому становищі. То чому б не порадувати їх низкою перемог і високим місцем у таблиці. Ну і зі зміною на тренерському містку було внесено деякі нововведення в тактичному плані, в тренувальний процес. Ми розуміли, що кожна поразка нас буде все нижче опускати.

— Взимку в міжсезоння очікуєте велику ротацію в складі або навпаки, важливо посилитися вибірково?
— Такі рішення буде приймати головний тренер. Наші думки зосереджені на найближчій грі з київським «Арсеналом».

— У вас була не дуже приємна травма цього сезону. Все вже позаду?
— Так, довелося пропустити кілька матчів, було складно стежити за діями партнерів з трибуни. Але вже другу гру виходжу в старті. Тьху-тьху, все добре.

— Свій виїзний матч ви проведете на рідній арені, але як би в гостях у «Арсеналу Київ». Хороший шанс перемогти?
— У нас є борг перед суперником за мінімальну поразку в першому колі. Тоді ми поступилися, пропустивши на останніх хвилинах. Наші вболівальники прийдуть і ми зобов'язані подарувати їм тільки позитивний результат. Докладемо всі зусилля для цього. Чи сильніші ми за потенціалом? Говорити можна що завгодно. Все покаже сама гра!

Источник ПФЛ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.