Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 июля 2023, 17:17
636
0

В Ирпене наградили победителей Футбольной Лиги участников АТО

Первое место в турнире заняла команда «SB TEAM»

| Обновлено 14 июля 2023, 17:17
636
0
В Ирпене наградили победителей Футбольной Лиги участников АТО
ФФУ

13 листопада на Ірпінському центральному міському стадіоні «Чемпіон» відбулася церемонія нагородження переможців Другого турніру Єдиної Футбольної Ліги учасників АТО. Змаганнь, які проводяться ВО «Українці разом» за підтримки Федерації футболу України.

Перше місце у турнірі посіла команда «SB TEAM», друге – ФК «Київський авангард», третє – ФК «Українці разом», а на четвертому місці фінішувала команда «Президентський полк». Найкращі учасники змагань були нагороджені (Індивідуальними нагородами було відзначено футболістів) у номінаціях «Кращий воротар», «Кращий півзахисник», «Кращий нападник», «Кращий бомбардир-нападник» та «Кращий гравець».

Під час урочистої церемонії перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко привітав присутніх від імені президента Федерації футболу України Андрія Павелка: «Дякую, що ризикуючи своїм життям, ви бороните Україну та її громадян. Федерація футболу України у межах своїх повноважень піклується про вас, наших героїв-воїнів АТО, допомагає з реабілітацією поранених, проводить всеукраїнський турнір Кубок героїв АТО, зводить майданчики для гри у футбол. Ви завжди з нами: так було і на відкритому тренуванні збірної України у Києві, і на матчі проти Фінляндії в Одесі. Так буде й надалі. Футболісти і тренери головної команди країни завжди відчувають та цінують вашу підтримку».

Вадим Костюченко передав найкращим командам запрошення на товариський матч збірних України та Сербії, який відбудеться 15 листопада у Харкові.

Після привітального слова почесні гості нагородили спортсменів відзнаками від Федерації футболу України та Збройних Сил України.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Леандро Троссард: недооцененный джокер Артеты
Футбол | 25 апреля 2024, 15:59 2
Леандро Троссард: недооцененный джокер Артеты

Рассказываем об одном из самых важных игроков Арсенала

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.