Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
768
0

Ворскла проведет спарринг с Динамо из Решетиловки

Полтавчане заполнят паузу в чемпионате

Ворскла проведет спарринг с Динамо из Решетиловки

Субботня товариська гра, якою тренерський штаб «Ворскли» вирішив заповнити паузу в чемпіонаті, проходитиме на зачиненій території заміської навчально-тренувальної бази полтавців. Суперником «біло-зелених» стане представник чемпіонату Полтавщини – футбольний клуб «Динамо» з Решетилівки. Одне з полів бази обрали з метою поберегти газон, як головної арени, де за день до цього проведуть товариську зустріч молодіжні збірні України й Білорусі, так і поле стадіону «Лтава», де ще належить дограти відповідальний фінішний відрізок сезону дублерам ворсклян та команді U-19.

Варто сказати, що у складі майбутнього спаринг-партнера команди Василя Сачка виступають чимало виконавців, чия доля в різні часи так чи інакше була пов’язана з «Ворсклою». Зокрема, Олександр Мелащенко, Олег Краснопьоров, Петро та Олексій Ротані, Анатолій Подробаха та інші.

Товариську гру, якщо в плани всерйоз не втрутиться погода, намітили на 12:00 в суботу. Фото та відеозвіт про матч можна буде знайти на нашому сайті по закінченні спарингу.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.