Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3634
4

Александр ЧИЖЕВСКИЙ: «Динамо возвращается в середину 90-х»

Бывший футболист «Карпат» считает, что киевляне поздно сделало ставку на молодежь

Александр ЧИЖЕВСКИЙ: «Динамо возвращается в середину 90-х»
dynamo.kiev.ua

Колишній футболіст львівських «Карпат» і ужгородського «Закарпаття» Олександр Чижевський вважає, що «Динамо» пізно зробило ставку на своїх молодих вихованців:

- Те, що зробила основна маса команд нашого чемпіонату ще два роки тому, кияни роблять лише тепер. А саме - ставку на власну молодь. Це не примха, це необхідність, щоб вижити. Але власна молодь не готова вирішувати тих високих завдань, які поставлені перед командою. Ну судіть самі, ще вчора цей хлопчина бігав за дубль, а сьогодні виходить в основному складі у матчі Ліги чемпіонів! Уявляєте собі його стан.

Просто з «Динамо» пішли направду сильні гравці європейського рівня. Люди, які робили результат, з якими «Динамо» стало чемпіоном України. А на їхнє місце прийшли дублери і вимагати від них того самого... Вони просто не можуть цього дати, тому спад в грі киян є природним.

Наш футбол загалом і «Динамо» зокрема, повертаються усередину 90-х років минулого століття, коли у складах команд виступали виключно українці. Легіонер тоді був екзотикою. Наші команди  не мали багато грошей і не могли собі дозволити купити класного футболіста, чи платити йому високу зарплату. Тепер ми до цього знову повертаємось.

По-перше, нашим клубам важко платити високі зарплати, а по-друге, їхати до нас класні гравці особливо не хочуть. А запрошувати третьосортних легіонерів - нехай вже краще власна молодь грає. Ті взагалі за копійки бігатимуть.
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Footballboy
Ну значит а-ля 98 год не за горами. Я не против.
Віталій Шевченко
Не знаю як там в середині 90-х,але на прикінці,Динамо було достатньо Українcьких футболістів, ну і 2-х Білорусів щоб розривати Барселону 3-0 і 4-0.
Pavel Yakimovich
гыгы... да ну? за копейки - вон Зинченко не захотел бегать, и чет болелы его поддерживают. ну и про зряплаты наших футболеров и "нема денег платить легионерам"... угу, 4 ляма тихо ржут с этого.
во время евро ржали с кокорина у соседей, но смогли их переплюнуть.