Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1775
0

Василий КРАВЕЦ: «Хотим принести болельщикам долгожданную победу»

Защитник «Карпат» о безвыиграшной серии львовской команды

Василий КРАВЕЦ: «Хотим принести болельщикам долгожданную победу»
zik.ua, Василий Кравец

Захисник «Карпат» Василь Кравець  розповів чому не вдалось стримати атаку динамівців, хто завдав найбільше клопоту футболісту та пообіцяв, що наступна перемога буде виключно для вболівальників.

– Ми намагалися створювати моменти, але рахунок говорить сам за себе. Бились до останньої хвилини, сьогодні на полі ми справді були командою. Б’ємось за будь-який епізод, намагаємось вигризати кожен м’яч, але знову і знову програємо. Не розумію, що саме робимо не так.

– У «Динамо» грають досить сильні та досвідчені футболісти, сьогодні тобі вдалось пограти проти Гусєва, Циганкова та Громова. Проти кого з них тобі було найважче оборонятись?
– Всі вони хороші, професійні футболісти, з ними дійсно прийшлось нелегко. З Циганковим ще разом грали за збірну, тому знаю наскільки хороший він футболіст.

– Момент, коли ти пробивав по воротам динамівців ударом через себе... Відпрацьовував техніку виконання на тренуваннях чи це стало своєрідною імпровізацією?
– Не можу сказати, що спеціально тренував удар раніше. Мабуть, вперше за два роки вдалось так пробити.

– Про що спілкувались після матчу з фанатами?
– Фанати підійшли до нас поговорити. Сказали, що так грати не можна, вони приїжджають на кожен матч за нас вболівати, а ми програємо. Дуже прикро, соромно перед фанами. Ми ж хочемо перемогти не для себе, не для тренерів, а саме для них. Поки що, на жаль, нам це зовсім не вдається.
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.