Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2217
2

Игорь ХУДОБЯК: «Нам было тяжело психологически»

Капитан «Карпат» - о матче против «Динамо»

Лідер та капітан «Карпат» Ігор Худоб’як звернувся до фанатів та попросив вибачення від всієї команди. Ігор сподівається, що кожен з гравців зможе оговтатись після останніх невдач і з новими силами та надіями виходити на наступні матчі.

«В першу чергу, хочу сказати, що нам було тяжко грати психологічно. Можливо, від цього й допускали такі елементарні помилки. Поведінку вболівальників цілком можна зрозуміти. Від всієї команди хочу вибачитись перед фанами за таку гру. Не можу сказати, чому так сталося» – каже Худоб’як.

«Далі на нас чекає важкий календар, але ще є час. Потрібно відходити від цього негативу і з новими силами налаштовуватись на майбутні матчі. Намагатимемось у кожній грі проявляти характер, не дивлячись на ім’я суперника вигравати кожен матч» – підсумував капітан «зелено-білих».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
ти сам віриш у цю МАЯЧНЮ.....
yaarik
Здесь в интервью, в отличии от футбольного поля, он действительно как настоящий лидер. У нас вообще в последнее время всякие лидеры, если что-то и умеют, так это - заниматься популизмом и раздавать всякие обещалки.