Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4673
8

Волынь подаст в суд на скандировавших фашистские лозунги

Луцкий клуб сделал официальное заявление

Волынь подаст в суд на скандировавших фашистские лозунги

Рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України від 27 жовтня 2016 року стосовно нашого клубу запроваджено декілька санкцій. Їх ухвалено за неналежну поведінку частини вболівальників під час матчу Волині із Дніпром.

В отриманому рішенні клуб зобов’язали сплатити штраф у 50 тисяч гривень, а також закрили трибуни стадіону для вболівальників на два домашні поєдинки нашої команди.

Непристойна та неправомірна поведінка вболівальників, про яку йдеться, - це нацистські вигуки, які пролунали на останній хвилині матчу з «Дніпром» із сектору №17 стадіону «Авангард».

Наш футбольний клуб і більшість вболівальників «Волині» обурені нацистськими вигуками із сектору, який не тільки на словах, але й на ділі підтримує боротьбу України із новоявленим нацизмом, що триває у ці дні на Сході України. Така поведінка не тільки обурлива, але й вкрай незрозуміла. Адже нам здавалося, що останнім часом ФК «Волинь» і найпалкіші фанати команди знайшли порозуміння. Інакше й бути не може – у важкі часи для клубу фанати підставляють йому плече, а клуб підтримує своїх вболівальників. Відтак, нацистські кричалки, відповідальність за які їхнім поширювачам відома, ми розцінюємо як ніж у спину нашій співпраці.

Декілька десятків секунд, впродовж яких скандувалися неприйнятні гасла, дорого обійдуться не тільки клубу, команді, але й іншим вболівальникам, які прийшли б на «Авангард». Клуб змушений перепросити справжніх вболівальників за тимчасово закриті для них трибуни і запевнити, що докладатиме зусиль для унеможливлення подібних випадків. Зокрема ФК «Волинь» планує відповідно до законодавства України звернутися до правоохоронних органів з позовом до ініціаторів нацистських скандувань.

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Джошуа отстранен от бокса после нокаута в бою с Дюбуа. Что случилось?
Бокс | 28 сентября 2024, 07:16 4
Джошуа отстранен от бокса после нокаута в бою с Дюбуа. Что случилось?

Энтони неожиданно уступил Даниэлю в бою за титул IBF

Победа не без приключений. Александрия переиграла Кривбасс в Кривом Роге
Футбол | 28 сентября 2024, 15:02 15
Победа не без приключений. Александрия переиграла Кривбасс в Кривом Роге

На удивление, ни одна воздушная тревога не прерывала ход интересного противостояния

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
valenok12
Разве можно наказать за то что не воспрещается в нашей стране?
У нас даже нет прямых законов наказывающих за пропоганду фашизма и всего что с ним связано.
xron77
Мля.як жеж дістали ті школярі які навіть незнають що таке нацизм і яке то зло.ви почитайте про блокаду ленінграда,а потім харкайте щось.дауни....
euro2012_za_2012euro
Идея хорошая.
То что на видео матча - НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМ, более известный, как НАЦИЗМ, ФАШИЗМ, НЕОНАЦИЗМ, НАЦИСТСКИЙ ОККУЛЬТИЗМ, у них совсем другая идеология, чем у НАЦИОНАЛИЗМА на Востоке....
Руслан Черней
А можна взнати що і які саме" ФАШИСТСЬКІМИ" являються лозунги....???? Можливо автор мав на увазі лозунги рассової дискримінації...так то це вже інша опера....або ж обзивання того чи іншого футбольора непристойними словами...теж інше.... А можливо автор підготував базу для сусідів "вот пасматрите что эти укрофашисты вытворяют" після чого і поїде в чатах.... я не бачив цього...обовязково знайду.... Але шановні своїми діями ви самі що не є "антиукраїнці"...Тому як таке мало місце то керівники "потерпілої" сторони мали офіційно НАПРЯМУ подати дану заяву в КДК... Далі КДК прийняло би рішення зі всіма витікаючими і.....ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТОГО на шпальтах вашого сайту мала би появитися дана ситуація...А так щож - підлили масла у вогонь "української нестабільності" ....і заради чого????? Відомо тільки автору.....
ggjldjlybr
ВСЕ ОДНОГО ПОЛЯ ЯГОДЫ
andriikaa
Яка зрада зрадная!!! Волынь против поцреотоф!!!
Буба
На своих в суд?Это маразм!