Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1924
1

Артем БЕСЕДИН: «Благодарен тренерскому штабу за доверие»

Форвард «Динамо» - о дебютном голе и встрече с «Карпатами»

Артем БЕСЕДИН: «Благодарен тренерскому штабу за доверие»

Нападник Артем Бесєдін став автором першого гола в ворота львівських «Карпат», поклавши початок великої перемоги «Динамо».

Після гри він розповів, як розвивалися події на полі:

- Вийшов дуже хороший матч, і нам вдалося реалізувати майже всі моменти, які створили. Звичайно, немає межі досконалості, але здорово, що змогли забити швидкий м'яч, вважаю, це дуже допомогло, адже в перші 10 хвилин гра була практично рівною. А потім стали володіти ініціативою, забили, стало легше, з'явилася впевненість, забили другий м’яч, і потім лише залишалося довести матч до логічного завершення.

- Вам вдалося забити красивий м'яч дальнім ударом, як зважилися на нього?
- Ми зуміли перехопити м'яч в центрі поля - вийшла контратака, я рухався з м'ячем, мене зустрічали два захисника. Я дуже добре бачив своїх партнерів і зліва, і справа, але захисники «Карпат» не звузилися, тому віддавати пас не було сенсу - він би не пройшов. Був коридор для удару, я трохи зблизився з воротами і вирішив пробити. Приємно, що вдалося забити, адже цей гол додав мені впевненості. Я дуже мріяв і дуже довго чекав, щоб вийти на поле в стартовому складі свого рідного клубу. Хотів би подякувати тренерському штабу за довіру, я дуже радий. Всі хлопці привітали з дебютним голом. Будемо рухатися далі.

- Звертає на себе увагу ваша взаємодія з Павлом Оріховським...
- Безумовно, присутнє взаєморозуміння, адже до цього ми зіграли не один матч разом. З іншого боку, важливо також злагоджено виступати і з іншими футболістами, які вже давно виступають в першій команді. Крім того, з ними приємно грати, вчишся чогось у них, більше розумієш.

- Чи відчуваєте, що готові постійно грати в матчах найвищого рівня?
- Якщо чесно, я це відчував давно, просто чекав шансу. Потрібно було виходити і доводити своєю грою, що гідний грати в першій команді. Дуже приємно перебувати тут, буду працювати далі. У мене є величезний стимул прогресувати і рости як футболіст. Завжди хочеться рухатися тільки вперед, грати в Лізі чемпіонів, а для цього потрібно багато працювати.

- Сергій Ребров вам особисто щось говорив після матчу?
- Головний тренер привітав всю команду з перемогою, а нас з Оріховським - з дебютними голами. Подякувавши всім за гру, сказав, що про неї вже потрібно забути і готуватися до наступного протистояння в Лізі чемпіонів.

- Як вважаєте, відсутність провідних футболістів зараз в складі, сильно позначається на грі команди?
- Відсутність лідерів відчувається. Їх дуже не вистачає. Думаю, якби вони зараз були, ми б грали ще краще. Ми чекаємо їх якнайшвидшого одужання і повернення до складу. Хочеться, щоб травм в команді було поменше.

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sarmat65
Невже українська мова!
Нарешті