Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2044
0

Сборная Украины во главе с Маркевичем переиграла преподавателей

Ветеранская сборная Украины провела выставочный матч в Тернополе

Сборная Украины во главе с Маркевичем переиграла преподавателей
ФФУ
Національна збірна команда України серед ветеранів узяла участь у святкуванні 50-річчя Тернопільського національного економічного університету, зігравши товариський матч із командою викладачів навчального закладу.
 
Гра відбулася на Міському стадіоні Тернополя й, незважаючи на дощову погоду, зібрала близько тисячі глядачів.
 
До свого піввікового ювілею ТНЕУ підійшов, будучи одним із провідних вищих навчальних закладів країни у своєму напрямку. Зараз у ньому навчаються понад 11 тисяч студентів, випускники затребувані на ринку праці. Весь тиждень у ТНЕУ святкували ювілей, приїхало безліч делегацій із різних куточків України та 16 країн світу. Футбольний матч із найкращими футболістами України минулих років став однією з родзинок святкових заходів.
 
До Тернополя приїхали відомі на всю Україну й далеко за її межами футболісти, більшість із яких свої найкращі роки кар'єри провели в «Динамо» – Мирон Маркевич, Віктор Мороз, Сергій Нагорняк, Василь Рац, Іван Яремчук, Едуард Цихмейструк, Сергій Кузнецов, Володимир Єзерський, Сергій Беженар, Віталій Самойлов, Всеволод Романенко, Андрій Оксимець та інші. Очолив команду Володимир Лозинський.
 
Перед початком зустрічі віце-президент ФФУ Василь Орлецький від імені всієї футбольної громадськості України привітав ТНЕУ з ювілеєм, вручивши його ректору Андрію Крисоватому, провідним викладачам та студентам пам'ятні грамоти від ФФУ. А куратор ветеранської збірної Олег Собуцький від гравців команди та ТОВ «Агробізнес», як одного з організаторів зустрічі, – запашний коровай.
 
Сам футбольний матч порадував глядачів великою кількістю небезпечних моментів та шістьма забитими м'ячами. У підсумку – 4:2, перемогла збірна України. У «зірок» футболу відзначилися Цихмейструк, Собуцький, Маркевич та Мороз. У складі «економістів» один із двох м'ячів на рахунку професора Юрія Щербяка.
 
Після завершення матчу ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий щиро подякував ветеранській збірній за увагу та підтримку освіти в Україні. А команда найкращих гравців країни минулих років продовжує турне містами України, популяризуючи футбол та даруючи вболівальникам радість зустрічі з кумирами минулих років.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 10:51 3
Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити

Украинец попал в символическую команду недели Лиги чемпионов от WhoScored и SofaScore

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 6
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.