Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 октября 2016, 18:47
2499
6

Материалы матча Арсенал - Верес переданы в полицию

Состоялось заседание Комитета по этике и честной игре

| Обновлено 21 октября 2016, 18:47
2499
6
Материалы матча Арсенал - Верес переданы в полицию

У п’ятницю, 21 жовтня, у Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з етики та чесної гри Федерації футболу України, під час якого було прийнято низку рішень.

Так, Комітетом було визнано дії Івана Марущака, який брав участь у якості тренера ФК «Жемчужина» (Ялта) у товариському матчі з ФК «Терек» (Грозний, Росія), як такі, що відносяться до порушень, передбачених Дисциплінарними правилами ФФУ, зокрема, ст. Ст. 8. Глави IV, п.14 - поведінка, яка шкодить репутації футболу та ФФУ.

Беручи до уваги Ст.7. Глави III, п.3. Дисциплінарних правил ФФУ, згідно з якою «Кожен, хто своєю поведінкою і/або висловами завдає шкоди репутації футболу та органів його управління, використовує футбольні змагання для викликів суспільній моралі, підпадає під дію дисциплінарних санкцій», матеріали перевірки буде передано до Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ для прийняття подальшого рішення.

Отримавши лиск-скаргу від Чернігівської обласної федерації футболу про порушення, допущені асистентом арбітра Анатолієм Дудчиком, та провівши відповідну перевірку матеріалів, Комітет вирішив підтримати клопотання ЧОФФ до Комітету арбітрів ФФУ про призупинення з ним співробітництва.

Також під час засідання було оголошено попередні результати перевірки, проведеної на підставі відомостей про спроби протиправного впливу на результат матчу ФК «Арсенал»- ФК «Верес», та прийнято рішення про передачу відповідних матеріалів до Національної Поліції України.

Останнім пунктом порядку денного засідання став розгляд звернення до ФФУ у липні 2016 року громадян Республіки Молдова Олексія Савінова, Марчела Решітки та Едуарди Валуци про проведення перевірки щодо нинішньої діяльності у футболі Олега Печорного, який заборгував їм, згідно з рішенням Жовтневого районного суду Дніпропетровська, значну суму коштів.

За результатами перевірки, проведеної Службою внутрішніх розслідувань, було вирішено звернутися до засобів масової інформації з метою застереження футболістів та тренерів, які звертаються за юридичною допомогою до Олега Печорного чи до Благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд соціального захисту футболістів та тренерів України», від можливих негативних наслідків.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ding01
Я это просто к чему, большой патриот Крыма не хочет видеть что у него происходит под носом, зато залюбки готов поболтать как все плохо в Украине!))) это же и касается вашеготзлорадста...
ding01
Зато в Крыму сейчас наверное все по другом?)
ding01
Мне кажется это тебя колбасит иначеб не потдергивал здесь постоянно на сайте... И не передергивал как тебе удобно...