Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
680
0

Зірки футболу беруться за підручники

В Києві на базі готельного комплексу «Мир» завершився перший етап навчання групи тренерів професіональних команд за програмою «А»-диплому УЄФА

Фахівці прослухали курс лекцій з теорії та методики підготовки футболістів, приділили увагу медико-біологічним і психологічним аспектам тренувань, а також отримали індивідуальні завдання на період стажування, яке проходитиме в клубах, де працюють слухачі курсів підвищення кваліфікації.

Молоді та амбіційні
До складу групи входять відомі у минулому гравці національних збірних, які після завершення активної кар’єри вирішили перейти на тренерську працю. Зокрема екс-динамівці Андрій Гусін (вже працює у російському «Сатурні») і Василь Кардаш, білоруси Олександр Хацкевич (головний тренер мінського «Динамо») і Андрій Островський. Слухачами курсів стали наставники ПФК «Олександрія» Віктор Богатир і вінницької «Ниви-Світанок» Іван Панчишин, тренери харківського «Металіста» Сергій Ралюченко та Олександр Іванов, а також Вадим Зубков із одеського «Чорноморця» та Ігор Корнієць з ФК «Харків».

Практика від Слободяна
Серед практиків футболу, які поділилися із молодими колегами досвідом проведення навчально-тренувального процесу, були заслужені тренери України В’ячеслав Грозний, Михайло Михайлов, а також головний тренер столичної «Оболоні» Петро Слободян, котрий проводив заняття на базі рідного клубу.

Туреччина чекає найкращих
До кінця місяця слухачі практикуватимуться за місцем основної роботи, а вже з 26 листопада захищатимуть наукові реферати і власні результати досліджень та педагогічних спостережень. Найкращі будуть допущені до складання теоретичного іспиту та отримають змогу стати учасниками третього заключного етапу навчання, який розпочнеться в лютому 2008 року в Туреччині. Саме в Анталії, де взимку проходить передсезонну підготовку значна кількість європейських команд, молодь складатиме практичний і теоретичний іспити.

ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.