Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 19 октября 2016, 20:49
2879
2

Сборная Украины уступила Венгрии в товарищеском матче

Украинки пропустили четыре безответных мяча от соперниц

| Обновлено 19 октября 2016, 20:49
2879
2
Сборная Украины уступила Венгрии в товарищеском матче
ffu.org.ua

У середу, 19 жовтня, національна жіноча збірна України у контрольному матчі, який відбувся у Борисполі на стадіоні «Колос», поступилася команді Угорщини.
 
У кілька разів перевершивши суперниць за кількістю небезпечних моментів і  змарнувавши низку гарних нагод для взяття воріт, «синьо-жовті» пішли на перерву поступаючись у два м’ячі, а другому таймі пропустили ще двічі.
 
Для української збірної спаринг проти угорок став першим матчем після завершення кваліфікаційного турніру Євро-2017. Цього разу наставник українок Володимир Рева не зміг розраховувати на всіх найсильніших виконавиць, не дорахувавшись одразу кількох провідних гравців. Втім, навіть незважаючи на експериментальний склад команди, українки доволі потужно розпочали зустріч, вже у перші 10 хвилин створивши два небезпечних моменти поблизу воріт гостей. Спочатку Віра Дятел після передачі Ольги Овдійчук не змогла переграти воротаря збірної Угорщини Реку Сьоч, а трохи згодом Яна Калініна, опинившись сам на сам із голкіпером угорської команди, пробила прямо в руки кіперу гостей.
 
Витримавши стартовий натиск «синьо-жовтих», збірна Угорщини зуміла відвести гру від своїх воріт, але не надовго. Спочатку пильність Сьоч дальнім ударом перевірила Віра Дятел, а через кілька хвилин Калініна та Апанащенко розіграли гарну двоходівку, та м’яч після удару останньої з лінії карного майданчика пройшов поруч зі стійкою.
 
І майже відразу спрацювало відоме футбольне правило. Швидка контратака угорок завершилася передачею Габріели Тот на Жанет Якобфі, котра першим дотиком обробила м’яч, другим – відправила його у сітку.
 
Зрівнювати рахунок українки могли вже за п’ять хвилин, коли після прострілу Хіміч Калініна вивела на ударну позицію Апанащенко, але з «пострілом» капітана «синьо-жовтих» відмінно впоралася Сьоч, у стрибку перевівши м’яч на кутовий.
 
Останню у першому таймі нагоду відігратися підопічні Володимира Реви втратили за чотири хвилини до свистка на перерву, коли Віра Дятел з близької відстані не змогла переграти воротаря гостей. А от команда Угорщини свій момент реалізувала: після помилки Ірини Зварич, яка невдало вибила м’яч, Рац з третьої спроби (першу нейтралізувала сама ж Зварич, другу – захисник) змусила українок знову розпочинати з центра поля.
 
У перерві Володимир Рева провів ряд замін, але забити бодай гол престижу українкам не вдалося. Навіть гірше: угорки знову скористалися помилками «синьо-жовтих» у захисті, забивши двічі та не реалізувавши ще одну непогану нагоду для взяття воріт. Так, Катерина Самсон, яка замінила Ірину Зварич, впоралася з ударом Жанет Якобфі. На жаль воротар «синьо-жовтих» не зуміла врятувати свою команду після «пострілів» все тієї ж Якобфі та Чісар. Вже наприкінці зустрічі нагода забити бодай гол престижу була у Дарії Апанащенко, але її удари в нижній кут парирувала воротар гостей.
 
Товариський матч
 
Україна – Угорщина – 0:4
Голи: Якобфі (23, 76), Рац (42), Чісар (82)
 
Україна: Зварич (Самсон, 46) – Корсун, Філенко, Калініна (Кочнєва, 66), Дятел, Андрущак, Овдійчук (Андрухів, 78), Апанащенко (к), Єременко (Шматко, 46), Хіміч (Шевчук, 61), Кравець (Костюченко, 46)
Угорщина: Сьоч – Чісар, Феньвеши, Тот (Сейтль, 46), Сабо, Деметер (Сух, 64), Якобфі (Немет, 81), Рац, Сарваш (Надь, 76), Талоши, Зеллер

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 19 апреля 2024, 19:52 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Roman Plaskonj
Нормально так дівчата наші грають,спочатку циганам в групі влітають,а тепер ще й венгеркам!!!"МОЛОДЧИНКИ"
Miro Run
ГАНЬБА