Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
|
1872
12

Химик стартует в Лиге чемпионов

Баскетбольный клуб из Южного в первом матче примет саратовский «Автодор»

Химик стартует в Лиге чемпионов
fbu.ua

У середу, 19 жовтня, южненський «Хімік» стартує в першому в історії сезоні баскетбольної Ліги чемпіонів. Український клуб отримав право виступати в єврокубку не беручи участі в кваліфікації та напряму потрапив в груповий раунд, де зіграє з 7 суперниками.

Таким чином, в груповому раунді турніру виступлять 40 команд, які будуть розділені на 5 груп - по 8 в кожній.

Суперники южненського «Хіміка» по груповому раунду:
«Катайя Баскет», Фінляндія
«Умана Венеція», Італія
«Орадя», Румунія
«Автодор», Росія
«Маккабі Рішон», Ізраїль
«Каршіяка», Туреччина

Що стосується регламенту, то в наступний раунд виходять по чотири кращі команди з кожної групи і чотири команди з найкращими показниками, які зайняли за підсумками групового раунду п'яті місця в своїх підгрупах.

П'ять переможців груп і три кращі команди, що посіли другі місця, безпосередньо виходять до другого раунду плей-оф (1/8 фіналу), ще 16 команд розіграють путівки в плей-оф додатковому раунді.

Чемпіонство та медалі будуть розіграні в рамках традиційного «Фіналу чотирьох».

У стартовому поєдинку южненський «Хімік» на домашньому паркеті прийматиме саратовський «Автодор». Що цікаво, в складі російського клубу виступає добрий знайомий южненців - американський захисник Брендан Фрейзер, який був одним з лідерів команди в минулому сезоні Суперліги.

Старт команди в Лізі чемпіонів прокоментував головний тренер «Хіміка» Віталій Степановський, для якого матч з «Автодором» стане дебютним на посаді головного тренера в єврокубкових поєдинках:

- Я думаю, Ліга чемпіонів буде дуже сильним, дуже хорошим баскетбольним турніром, так як в змаганнях візьмуть участь дуже сильні команди. Я думаю, для всіх учасників боротьба за титул буде дуже важкою, так як всі команди-учасники мають дуже хороший ростер, і будуть боротися, показувати все, на що вони здатні. Ми стартуємо в Лізі чемпіонів на домашньому майданчику, приймаючи у себе саратовський «Автодор» Для нас це дуже добре, тому що ми маємо кілька днів на підготовку. Ми відіграли дві дуже важких гри на виїзді. Зараз ми вдома, і цілком можемо присвятити себе підготовці до зустрічі з «Автодором». Думаю, ми зробимо все, що від нас залежить для того, щоб добитися хорошого результату.

За поєдинком «Хімік» - «Автодор» ви зможете стежити в прямій відео трансляції, яка пройде на телеканалі «Тоніс». Початок - 19:00.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ost1914
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ost1914
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил