Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
3895
0

Екс-гравець Металіста забив перший гол у першій лізі

Молодіжний огляд матчів 14-го туру першої ліги

Екс-гравець Металіста забив перший гол у першій лізі

Дуже скромними вийшли досягнення вітчизняної молоді у матчах 14-го туру чемпіонату України у першій лізі. Лише 27 футболістів 1995—1999 року взагалі виходили на поле (це майже антирекорд цього сезону), що частково пояснюється невиїздом Тернополя на зустріч з Іллічівцем — через хвороби гравців. Але і здобутків у молоді у турі майже нема.

Тому героєм серед молодих гравців є 21-річний Єгор Чегурко, котрий став джокером Колосу у матчі проти Оболоні-Бровар. Вихованець дитячо-юнацької футбольної академії ВАТ ЄМЗ (Єнакієве) та випускник академії Металіста вийшов на заміну за півгодини до завершення гри, за кілька хвилин зрівняв рахунок ефектним ударом в дев’ятку, але пивовари у компенсований час все ж забили переможний гол — 2:1. Для Чегурка, який влітку змінив молодіжний склад харківського клубу, що втратив професіональний статус, це був перший гол у першій лізі.

В цьому ж матчі вперше потрапив до протоколу матчу першої команди (та першої ліги) вихованець школи Зміна-Оболонь — 17-річний Володимир Ткач. Але його дебют поки що відкладено.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 1 ліга. 14 тур

Повернувся на поле після довгої перерви захисник Богдан Кушніренко (Полтава), якому 2 листопада виповниться 21 рік. Нагадаємо, що на старті сезону він забив три голи у двох матчах, а 26 серпня відіграв лише 35 хвилин у зустрічі з Миколаєвом. Минуло шість тижнів.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 1 ліга. 14 тур

А серед минулого тижня відбувся відкладений матч 10-го туру між Миколаєвом та Нафтовиком-Укрнафтою, у якому у складі господарів дебютував 21-річний Олександр Дударенко, а також вперше в цьому сезоні вийшов на поле 19-річний Євгеній Вітенко.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хаби АЛОНСО: «Я решил остаться в Байере»
Футбол | 29 марта 2024, 15:49 0
Хаби АЛОНСО: «Я решил остаться в Байере»

Главный тренер «фармацевтов» опроверг слухи о своем летнем уходе

Источник: Баранка сегодня покинет УАФ
Футбол | 29 марта 2024, 11:38 7
Источник: Баранка сегодня покинет УАФ

Контракт с итальянцем истекает и не будет продлен

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.