Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1410
1

С главным тренером женской сборной продлили контракт

Владимир Рева сохранил должность, несмотря на провал

С главным тренером женской сборной продлили контракт

 

У вівторок, 18 жовтня, у Будинку футболу відбулось розширене засідання Комітету жіночого футболу Федерації футболу України, на яке були запрошені головні тренери та представники команд Вищої та Першої ліги, а одними із найголовніших пунктів порядку денного стало підведення підсумків виступів національних жіночих та дівочих команд у європейських змаганнях.

Заслухавши доповідь наставника національної жіночої збірної Володимира Реви стосовно підсумків кваліфікаційного турніру Євро-2017, у якому, нагадаємо, наша команда виступила невдало, члени Комітету визнали виступ збірної України у відбірковому циклі ЧЄ-2016/17 – незадовільним. Проте, більшістю голосів членів Комітету, співпрацю з тренером національної командивирішили продовжити до вересня 2017 року згідно чинного контракту.

Про підсумки виступу своїх команд доповіли Наталія Зінченко – головний тренер молодіжної жіночої команди WU-19 та Сергій Сапронов – наставник дівочих команд WU-17 та WU-15. Членами комітету було вирішено рекомендувати адміністрації ФФУ продовжити співпрацю з обома спеціалістами до 2017 року. Втім, Комітет також прийняв рішеннязвернутися до адміністрації Федерації футболу України щодо оголошення конкурсу на заміщення посади головного тренера команди WU-15.

На засіданнібули затверджені підсумки Кубку України та Всеукраїнських змагань серед дівочих команд сезону 2016 року. Крім того, присутні обговорили можливі зміни формату чемпіонатів України з футболу серед жіночих та дівочих команд. Представникам команд було запропоновано надсилати до Комітету варіанти та своє бачення схеми проведення змагань.

Наостанок учасники зустрічі розглянули міста та стадіони, які претендують на проведення фінального етапу Чемпіонату України серед жіночих команд Першої ліги. Після короткотривалого обговорення, у тому числі й листів, що надійшли на адресу ФФУ від регіональних федерацій було вирішено, що ці змагання відбудуться з 7-го по 10-те листопада цього року у Винниках (Львівська обл.). Також членам Комітету на розсуд та затвердження було представлено оновлений логотип ФФУ для використання суб’єктами жіночого футболу.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал Сосьедад – Реал Мадрид. Прогноз и анонс на матч чемпионата Испании
Футбол | 26 апреля 2024, 20:01 1
Реал Сосьедад – Реал Мадрид. Прогноз и анонс на матч чемпионата Испании

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок в Ла Лиге

Гендиректор Черноморца прокомментировал перенос матчей с Шахтером в Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 19:41 40
Гендиректор Черноморца прокомментировал перенос матчей с Шахтером в Киев

Анатолий Мисюра – о решении одесского клуба сыграть два матча в столице

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tarasbulba007
Владимир Рева сохранил должность, несмотря на провал... То есть всех устроил результат или больше никто не хочет тренировать? Да...