Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
517
0

Нове обличчя «Металіста»

Завершено розробку концепції реконструкції стадіону «Металіст» у Харкові, який є резервним містом для проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року

Спортивно-розважальний центр
Внаслідок проведення широкого спектру робіт стадіон перетвориться на багатофункціональний спортивно-розважальний центр, до складу якого ввійдуть три сектори: центр великого спорту й активного відпочинку, торговельно-офісний центр, концертна арена, конференц-центр, низка розважальних об'єктів.

Від боксу до скелелазіння
Під східною трибуною передбачається розмістити фітнес-центр із широкою гамою послуг для відвідувачів, а під північною трибуною − зали для занять боксом, футзалом і скелелазінням.

42 000 глядачів
Після завершення реконструкції стадіон «Металіст»  відповідатиме всім установленим УЄФА вимогам − насамперед,  у сфері безпеки та комфорту вболівальників. Максимальна кількість глядачів на стадіоні становитиме 42 тисячі. Для них буде створено 208 точок харчування в прилеглій зоні й чотири медпункти в підтрибунних приміщеннях.

Дах та функціональний блок
Передбачається й наявність даху, що накриватиме всі глядацькі місця. У західній частині комплексу буде розміщено функціональний блок, у якому знаходитиметься приміщення для VIP-гостей і представників ЗМІ, повідомляє Укрінформ.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.