Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1318
0

При поддержке ФФУ в госпитале открыли комнату спортивной реабилитации

Андрей Павелко поздравил военных с праздником

При поддержке ФФУ в госпитале открыли комнату спортивной реабилитации

На честь Дня захисника України за кошти, залучені Федерацією футболу України, було відкрито кімнату спортивної реабілітації для поранених військовослужбовців, які проходять лікування у травматологічному відділенні Клініки ушкоджень Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України у Києві. Також президент ФФУ Андрій Павелко особисто привітав поранених бійців АТО зі святом та передав їм подарунки.

Під час минулого візиту до госпіталю, напередодні Великодня, Андрій Павелко відповів на прохання медиків та пообіцяв, що ФФУ допоможе у ремонті та обладнанні всім необхідним кімнати реабілітації. Обіцянка була виконана, і напередодні Дня захисника президент ФФУ завітав до госпіталю.

«Коли ми зайшли сюди минулого разу, ми побачили кімнату у занедбаному стані. На прохання керівництва госпіталю вирішили її відновити та пообіцяли це зробити. І ось обіцяне виконане, ми зробили усе, про що нас просили медики. Тепер наші бійці мають можливість повноцінно відновлюватися після того, як пройдуть лікування у стінах шпиталю. Низький уклін лікарям, медичному персоналу, які кожного дня спілкуються з бійцями та віддають їм частинку свого тепла», – сказав Андрій Павелко.

Під час візиту до госпіталю президент ФФУ та перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко відвідали палати бійців АТО, привітали їх та передали їм подарунки від Федерації футболу України: футболки із шарфами національної збірної та продуктові пайки. Андрій Павелко побажав військовослужбовцям найшвидшого одужання та запросив їх відвідати матчі збірної України.

Головний лікар травматологічного відділення, полковник медичної служби Сергій Цівина зазначив, що тренажери та відновлена кімната реабілітації знадобляться для його пацієнтів – 44 військовослужбовців, 18 з яких – учасники АТО. Крім цього, згідно з наказу міністра оборони України, всі бійці, які зазнали ампутації кінцівок, будуть проходити реабілітацію саме у київському госпіталі. Тож, обладнана оновлена спортивна кімната стане їм у нагоді.

Співпраця ФФУ та військового госпіталю триватиме й надалі. Керівництво федерації розповіло про плани закупівлі спеціального обладнання для діагностичної спортивної лабораторії, що з’явиться на базі Національного університету фізичного виховання та спорту України. Завдяки ФФУ пацієнти Головного військового клінічного госпіталю проходитимуть там медогляд безкоштовно.
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не Санчо. В УЕФА назвали лучшего игрока матча ЛЧ Боруссия Д – ПСЖ
Футбол | 02 мая 2024, 01:47 1
Не Санчо. В УЕФА назвали лучшего игрока матча ЛЧ Боруссия Д – ПСЖ

Дортмундский клуб одолел французский коллектив со счетом 1:0 в первой полуфинальной игре

Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса
Футбол | 01 мая 2024, 08:01 2
Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса

Гарри догнал Мбаппе (у обоих – по 8), но французу еще предстоит играть с «Боруссией Д»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.