Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 26 октября 2021, 20:48
1144
0

Роман ПИДКИВКА: «Ветер помог исландцам забить гол»

Голкипер сборной Украины U-21 прокомментировал победу над Исландией (4:2)

| Обновлено 26 октября 2021, 20:48
1144
0
Роман ПИДКИВКА: «Ветер помог исландцам забить гол»
ФК Звезда

У вівторок молодіжна збірна України провела заключний поєдинок у рамках відбору на Чемпіонат Європи. В Ісландії команда Олександра Головка здолала місцеву збірну з рахунком 4:2. Весь матч у воротах «синьо-жовтих» провів воротар «Карпат» Роман Підківка, для якого цей поєдинок став останнім у складі «молодіжки».

«Перш за все, відзначу погану погоду, яка властива Скандинавським країнам. Нам довелося грати у зовсім не футбольних умовах – сильний дощ, шквали вітру. Погодні умови змусили нас обрати захисну модель гри у першому таймі, адже ми грали проти вітру. Нам навіть гол забили з допомогою вітру. Захисники не розібралися у ситуації і нападник збірної Ісландії забивав вже у порожні ворота. В другому таймі зіграли просто і невимушено. Ми розуміли, що ця гра нічого не значить для нас в турнірному плані, тому тягар відповідальності не тиснув на нас».

«Ми з хлопцями поговорили у перерві в роздягальні і вирішили, що не маємо права програвати такій команді. Можливо, ісландці трохи розслабилися, але грали вони не переконливо. Навіть, коли рахунок став нічийним, 2:2, то хлопці потім зізналися, що не сумнівалися у підсумковому успіху нашої збірної. Суперник стрімголов мчав у атаку, почали з’являтися розриви. В кінці матчу виникла певна нервозність. Наприкінці зустрічі гравець ісландської збірної порушив правила проти Артема Бєсєдіна, той відповів і отримав червону».

«Ця гра стала останньою у молодіжній збірній України для мене, а ще ми завершили відбірний цикл. Вся команда разом з тренерським штабом, адміністраторами і лікарями зібралися на вечерю після матчу. Тренери подякували нам, подарували пам’ятні футболки і побажали успіхів. Головне побажання – потрапити до національної збірної».

«Про призначення нового тренера «Карпат» я дізнався у таборі збірної України. Ще не спілкувався з Олегом Анатолійовичем Дулубом, але найближчим часом побачуся з ним. Чи готовий я вийти з «Дніпром»? Завжди готовий, головне, щоб тренери довірили місце у складі» – підсумував Роман Підківка. 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.