Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3898
0

Сергей ДАЦЕНКО: «В Тернополе поле убитое, мячи ужасные…»

Защитник «Оболонь-Бровар» - о встрече с «горожанами»

Сергей ДАЦЕНКО: «В Тернополе поле убитое, мячи ужасные…»

Захисник ФК «Оболонь Бровар» Сергій Даценко прокоментував нічийний результат своєї команди в Тернополі.

«З огляду на те, як протікала гра в Тернополі, на ті моменти і дії, то, на жаль, результат закономірний. Ми не награли на перемогу і це дуже прикро. Враження від гри залишилися, м’яко кажучи, не дуже приємні. На це вплинув як кінцевий результат, так і сама атмосфера на стадіоні. Міська Арена досить непогана, проте антураж взагалі не футбольний: поле вбите, грати в комбінаційний футбол неможливо, м’ячі, які надала команда суперника — це просто взагалі жах — м’яч mitre від ПФЛ. При хорошому ударі, якщо такий м’яч потрапить в голову, відразу буде струс. Тернопіль ніби футбольне місто, тому очікував більше вболівальників на трибунах», — розпочав Сергій.

«З приводу поганої результатитвності нашої команди в останніх турах… Три матчі були зовсім різними і не схожими один на одного: десь не вистачило майстерності, десь просто не щастило. А в останній грі спрацювала психологія: якщо перші хвилини йшли вперед, намагалися створювати моменти, то чим ближче до кінцівки — зникала впевненість в тому, що зможемо забити».

«Тернопіль нічим не здивував, тому ми побачили саме те, чого й очікували: навала, агресивна гра на всіх ділянках поля, не дати зіграти іншим і самим не грати, плюс акцент на стандарти», — зваершив свій коментар Сергій Даценко.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.