Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 11 октября 2016, 20:24
3563
0

Завтра сборная Украины начнет выступление на чемпионате мира

В Китае стартует мировой турнир по баскетболу 3х3

| Обновлено 11 октября 2016, 20:24
3563
0
Завтра сборная Украины начнет выступление на чемпионате мира
fbu.ua

У Китаї стартував чемпіонат світу з баскетболу 3х3. Уже завтра, 12 жовтня, в боротьбу вступає збірна України. Наші дівчата зіграють проти Нової Зеландії (12:40) та Нідерландів (14:10).

Також у нашій групі виступають команди Польщі та Індонезії. До чвертьфіналу виходять кращі дві команди з групи.
Перший раунд плей-оф – це той мінімум, на який мають розраховувати наші вболівальники на початковому етапі виступу нашої команди.

Жіночій збірній України цілком до снаги подолання групового етапу. За останній рік наша команда зробила вражаючий прогрес. У світовому рейтинзі українки піднялися з 32-го на 10-те місце. У кваліфікації чемпіонату Європи наші дівчата стали другими. У фінальному турнірі ЄвроБаскета українки фінішували шостими.

Налаштованість команди на найвищий результат підтверджують і в тренерському штабі збірної. Нагадаємо, у Китай Анна Зарицька, Віта Горобець, Дар’я Завидна та Євгенія Спітковська поїхали начолі з головним тренером Юрієм Процюком та помічником – Володимиром Холоповим.

Надзвичайно важливо буде для збірної України успішно стартувати в перший день групового етапу. «Розглядаю Нову Зеландію фаворитом нашої групи. Гравці цієї команди мають досвід ігор і в австралійському чемпіонаті 5х5, і в NCAA, і навіть одна дівчинка серед них задрафтована у WNBA. То ж ця команда досить сильна і якщо хтось вважає, що у Новій Зеландії немає баскетболу, він глибоко помиляється.  Цього ж дня граємо проти Нідерландів. До речі, Нідерланди перші у світовому рейтингу. Ця команда, що виступатиме на чемпіонаті світу, свого часу була переможцем Олімпійських юнацьких ігор. Команда перша у світовому рейтингу – це саме за себе усе говорить. І тому дві гри у перший день дуже важливі», - роз’яснив Юрій Процюк.

Володимир Холопов також наголошує на важливості максимального налаштування на кожного суперника: «Тільки но подумаєш, що хтось з суперників не є небезпечним, ти цю гру обов’язково програєш. Суперника не можна боятися, до нього треба ставитися з повагою, незалежно від назви країни, яку він представляє. Треба готуватися на 100% і грати з кожною командою на 100%. Завдання ставимо найвищі. Участь у змаганнях нам точно не підходить. Місце на п’єдесталі є тільки одне – це перше місце».

Розклад матчів збірної України на груповому етапі (за київським часом)

12 жовтня. 12:40. Україна - Нова Зеландія
12 жовтня. 14:10. Нідерланди - Україна
14 жовтня. 12:50. Україна Польща
14 жовтня. 14:50. Індонезія - Україна
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.