Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Художественная гимнастика
| Обновлено 12 октября 2016, 16:09
1040
0

НОК Украины наградил лучших спортсменов сентября

Лауреаты получили денежные премии, памятные статуэтки и дипломы

| Обновлено 12 октября 2016, 16:09
1040
0
НОК Украины наградил лучших спортсменов сентября
noc-ukr.org

У перший осінній місяць найбільшим досягненням для олімпійського спорту України стали успіхи наших грацій на змаганнях неофіційного клубного чемпіонату світу з художньої гімнастики «Aeon Сup-2016», що проходили в Токіо.

У столиці Японії Ганна Різатдінова посіла 2-е місце в змаганнях з індивідуального багатоборства, а також разом з Вікторією Мазур і Оленою Д’яченко піднялись на 3 сходинку п’єдесталу у командній першості.

«Приємно вшановувати сьогодні талановиту спортсмену, яка вже не один рік демонструє високу майстерність, професіоналізм, залізну волю, що так важлива у такому видовищному, але вкрай непростому і суб’єктивному виді спорту», - зауважив під час нагородження найкращої спортсменки вересня президент НОК України Сергій Бубка.

Після бронзового успіху на Іграх XXXI Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро, Ганна не збавила оберти, а вже за декілька тижнів після найголовніших змагань у кар’єрі, зуміла піднятись на п’єдестал престижних змагань у Токіо.

«Можливо, ці нагороди у столиці майбутніх літніх Ігор стануть гарним стимулом для їх повторення через 4 роки», - підкреслив головний олімпієць країни.

Слід наголосити, що титул «найкращий спортсмен місяця» для Ганни став першим у кар’єрі, а бути відзначеною подібною нагородою від Національного олімпійського комітету України – здійсненням давньої мрії.

«Здобути звання спортсмена місяця було моєю давньою мрією. Можу сказати, що ця нагорода для мене на рівні з олімпійською медаллю. Я завжди дивилась як нагороджували спортсменів місяця, зокрема Олега Верняєва і сама прагнула, щоб і мене відзначили. А тому щомісяця працювала, здобувала медалі, це мені надавало сил, мотивувало. Вдячна всім тренерам, які зі мною працювали, і за те, що допомогли здійснити мою мрію», - поділилася своїми емоціями Ганна. «Хочу подякувати Сергію Назаровичу Бубці за те, що був поруч з нами весь цей олімпійський шлях. В Ріо ця підтримка була особливо відчутна і додала мені сил й впевненості в собі», - додала лауреатка спортивного місяця.

Під час нагородження Сергій Бубка відзначив роботу всього тренерського колективу різних поколінь школи Дерюгіних – Альбіни Миколаївни, Ірини Іванівни і Ірини Блохіної, яка й стала найкращим тренером вересня.

«Поєднання досвіду та молодості сприяло вихованню такої чудової спортсменки як Ганна Різатдінової. Тож бажаю усім й надалі продовжувати утримувати лідируючи позиції української художньої гімнастики в світі», - додав на завершення церемонії нагородження президент НОК.

Сергій Бубка подякував також фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» та особисто Віктору Коржу за сприяння у підготовці найкращої спортсменки вересня.

Нагадаємо, що найкращий спортсмен місяця визначається Національним олімпійським комітетом з 2005 року.

Лауреати місяця отримують грошові премії, пам’ятні статуетки та дипломи.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси
Футбол | 24 апреля 2024, 00:35 3
У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси

«Канониры» победили со счетом 5:0

Самого дорогого игрока в истории Шахтера могут оштрафовать на 10 млн евро
Футбол | 24 апреля 2024, 22:05 10
Самого дорогого игрока в истории Шахтера могут оштрафовать на 10 млн евро

«Атлетико Минейро» не собирается соглашаться с тем, что Бернард останется в «Панатинаикосе»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.