Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 11 октября 2016, 13:35
1863
6

Богдан Бондаренко получил двухкомнатную квартиру в Харькове

Бронзовый призер Олимпиады в Рио был награжден за успешное выступление

| Обновлено 11 октября 2016, 13:35
1863
6
Богдан Бондаренко получил двухкомнатную квартиру в Харькове
noc-ukr.org

Урочиста подія відбулася в рамках свята, яке було організовано Харківської облдержадміністрації для учасників Ігор ХХХІ Олімпіади.

«Сьогодні передаємо тобі, Богдане, ключі від двокімнатної квартири в Харкові. Ми знаємо, якої праці коштувала твоя «бронза». Ви разом зі своїм тренером - великі молодці. Дякую вам за цей результат, - сказала в.о. голови Харківської ОДА Юлія Світлична. - Спорт, безумовно, загартовує і розвиває особистість. Наші спортсмени - це надія України, саме завдяки вам український прапор піднімається далеко за межами нашої країни. Саме ви змушуєте вставати всю залу, коли звучить гімн нашої держави».

Харківський легкоатлет, який на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро виборов бронзову медаль у стрибках у висоту, зазначивши, що нагороді дуже радий, хоча розраховував на медаль іншого номіналу. Бажаного результату Богдану Бондаренку не вдалося досягти через проблеми зі здоров'ям. Під час передзмагальних тренувань спортсмен захворів і у фіналі виступав не в оптимальній формі.

«Ця медаль далася дуже важко, але, звичайно, я їй дуже радий, - сказав Богдан Бондаренко. - Усе свідоме життя я займаюся спортом і виборюю медалі для мого міста. Хотів би подякувати Харківській облдержадміністрації за підтримку, яка була безцінна при підготовці до Олімпійських ігор, спасибі, що ви нас не забуваєте», - зауважив легкоатлет.

Тренер бронзового призера, його батько Віктор Бондаренко зазначив, що з огляду на ситуацію, що склалася, виступ Богдана вважає хорошим, і подякував усім, хто підтримував учасників Олімпійських ігор.

«Для спортсмена завжди важливо, що його підтримують, за нього вболівають, коли нас зустрічають зі змагань, коли вітають. Нам було дуже приємно, коли ми отримали привітання, ще будучи в Ріо-де-Жанейро. Також дуже важливі й такі зустрічі, як сьогоднішня, хотілося б, щоб вони проходили частіше», - сказав Віктор Бондаренко.

Доречі, скоро Богдан Бондаренко стане гостем онлайн-конференції на Sport.ua, свої питання спортсмену ви можете задавати вже зараз.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Socca: курс на Кубок Европы 2024
Другие виды | 18 апреля 2024, 11:20 0
Socca: курс на Кубок Европы 2024

Кубок Европы 2024 по соккеру (Socca) разыграют 22 команды

Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках
Футбол | 19 апреля 2024, 10:54 13
Немецкие команды повторили свое достижение 29-летней давности в еврокубках

А английские команды впервые с 2015 года не пробились в полуфиналы Лиги чемпионов и Лиги Европы

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Jeck
Чекаємо коментар від Жана Беленюка
solova63
главное чтоб не получилось как с Анной Ушениной - квартира оказалась ЧЬЕЙ-ТО.
Одинокий волк
Молодец парень, конечно, дай ему Бог всех побеждать, но спортсмены и так за бюджет живут, стипендии немереные получают, разные доплаты, премии, спонсорские и т.д. и т.п. Опять же, за бронзу в американских енотах сумма ох немалая. К тому я, что лучше бы эту квартиру семье инвалида АТО отдали, который калекой стал за нашу Родину и нас с вами.