Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
710
0

Атлети світу зібралися в Дубаї

3-й світовий Форум та чергове засідання Комісії атлетів Міжнародного Олімпійського Комітету за участю президента МОК Жака Роге цього разу приймало місто Дубаї

До речі, це перший з’їзд атлетів, що був проведений поза межами Європи.

Учасники Форуму обговорили нагальні питання, зокрема роль спортсменів у процесі підготовки Олімпійських ігор. Важливою та вкрай необхідною на переконання головних суб’єктів спорту є роль атлетів у боротьбі з допінгом та за чистоту спорту, а також допомога спортсменам у здобутті освіти й соціальної адаптації після завершення активної кар’єри.

На засіданні Комісії атлетів МОК, яку очолює Олімпійський чемпіон, президент НОК України Сергій Бубка, були заслухані звіти про підготовку Олімпійських ігор в Пекіні, Ванкувері, Лондоні та Сочі. Своїм колегам про хід підготовки розповіли члени відповідних Координаційних комісій МОК.

За словами Сергія Бубки, досить цікавою ініціативою стане розробка Міжнародним Олімпійським Комітетом нової програми «Мій персональний олімпійський тренер». Відповідний розділ відомих атлетів буде створено на Інтернет-сайті МОК, де юні спортсмени зможуть отримати корисну інформацію або пораду від зірки світового спорту, а легендарні особистості – поділитись власним досвідом з підростаючими талантами.

Закриваючи Форум, голова Комісії атлетів МОК Сергій Бубка наголосив, що із завершенням світового зібрання спортсменів робота тільки починається, адже всі ідеї та пропозиції атлетів мають дійти до кожного НОКу та національної федерації. «Роль атлетів в сучасному спорті має збільшуватись, адже саме спортсмени якнайкраще розуміються на проблемах та мають ідеї щодо їх вирішення», - підкреслив Сергій Бубка.

НОК України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Галичанка потерпела 14-е подряд поражение в чемпионате Польши
Другие виды | 22 апреля 2024, 21:40 0
Галичанка потерпела 14-е подряд поражение в чемпионате Польши

У львовской команды впервые за долгое время появилась Диана Дмитришин

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.