Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 10 октября 2016, 11:22
1046
0

Збірна U-18 поступилася австрійцям у товариському матчі

Товариський матч завершився з рахунком 0:2

| Обновлено 10 октября 2016, 11:22
1046
0
Збірна U-18 поступилася австрійцям у товариському матчі
ffu.org.ua
9 жовтня на тренувальній базі у Щасливому (Київська область) юнацька збірна України U-18 у другому контрольному матчі поступилася своїм австрійським одноліткам - 0:2.
 
Після першої нічийної зустрічі суперники не стали витрачати час на вивчення один одного. На полі був доволі відкритий футбол, а атака однієї команди змінювалася наступальними діями іншої. Щоправда, треба відзначити, що матч проходив за поганих погодних умов: сильний дощ та вітер змушували футболістів грати максимально просто як у захисті, так і у нападі. Довгі навіси м'яча у боротьбу та гра на відбій — саме такі прийоми найчастіше застосовували гравці обох команд.
 
Серед українців у першому таймі найбільш близьким для взяття воріт суперника був Денис Янаков, однак, змарнував момент. Також можна відзначити дії Ярослава Деди та Миколи Мусолітіна, які намагалися грати технічно та нестандартно, не зважаючи на важкий стан поля. Серед гравців збірної Австрії найактивнішими були Прохарт, Стурм та Шмід, які, власне, й організовували атаки на ворота Кожухаря.
 
У другому таймі наставники обох вдалися до замін, після чого гравці збірної Австрії почали дедалі частіше подовгу утримували м'яч на половині поля України, а господарі відповідали контратаками. Під час одної з них Янаков не реалізував відмінну нагоду, вийшовши на ворота австрійців, а Булеца, що з’явився на полі з лави запасних, мав добивати м'яч у сітку після невпевненої гри голкіпера гостей.
 
Після чергової низки замін австрійці остаточно прибрали ініціативу до свої рук. Тривожним дзвінком для «синьо-жовтих» став гольовий момент, який виник у карному майданчику українців, коли суддя не зарахував взяття воріт через гру рукою нападника австрійців. А вже за кілька хвилин долю матчу було вирішено. Причому,  футболістами, що вийшли на заміну - Сіттсамом та Фішхаурером. Першому на 77-й хвилині вдалося обіграти українських захисників у карному майданчику та відкрити рахунок. Другий поставив остаточну крапку у зустрічі вже наприкінці матчу.
 
Україна U-18 — Австрія U-18 — 0:2
 
Голи:  Сіттсам (77), Фішхаурер (85)
 
Україна U-18 (стартовий склад): Кожухар — Корнієнко, Сафронов, Миколенко (к), Будняк, Деда, Янаков, Хоменко, Мусолітін, Сухар, Меліченко
 
Австрія U-18 (стартовий склад): Джуліані — Бургшталер, Борковіч, Мейсл (к), Прохарт, Малічек, Хаусджелл, Бумбергер, Лейтнер, Стурм, Шмід
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций
Футбол | 19 апреля 2024, 00:59 0
Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций

В полуфинале греческий клуб сыграет против английской Астон Виллы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.