Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 октября 2016, 15:41
3163
0

Артур КАРНОЗА: «Через 3 месяца смогу выйти в официальном матче»

Полузащитник «Карпат» - о сроках восстановления после травмы

| Обновлено 04 октября 2016, 15:41
3163
0
Артур КАРНОЗА: «Через 3 месяца смогу выйти в официальном матче»
fpl.ua, Артур Карноза

– Питання, яке найбільше цікавить всіх – як здоров’я, самопочуття?
– Почуваю себе вже набагато краще, відновлююсь, все йде по графіку, як і заплановано. Вже з цього тижня планую починати бігати. Одним словом, все йде добре.

– Які прогнозують терміни відновлення?
– До повної готовності зіграти – по плану ще 3 місяці. Не до першого тренування, а до можливості вже офіційно вийти на гру.

– Чи підтримуєш зв’язок з командою, відвідуєш матчі?
– Звичайно, ходжу на кожен матч, з хлопцями спілкуємось щодня. Ну а як не слідкувати, це ж моя команда! Я кожного дня на базі, все бачу, періодично спостерігаю за тренуваннями.

– У «Карпат» зараз негативна смуга, тільки вийшли в нуль...
– Важко щось говорити з цього приводу. Почали чемпіонат сильно, мабуть ніхто й не міг подумати, що так далі продовжиться. У футболі трапляється всяке, обов’язково за чорною смугою йде біла, тому все буде добре. В цьому впевнені всі, це видно по хлопцям, по тренувальному процесу, як вони працюють, стараються, тому обов’язково буде позитивний результат і набагато краща гра.

– Вболівальники вже засумували за твоїми голами. Коли знов порадуєш львівських фанів своїми ударами?
– А я як скучив! Як тільки одужаю, зроблю все, щоб більше так не сумували (сміється).

– Можливо, є якісь мрії стосовно подальшої футбольної кар’єри?
– Чесно кажучи, мрій у мене повно. Як почну розказувати, то часу в нас точно не вистачить (сміється). Дуже хотів би потрапити в збірну України.

– В якому з топ-чемпіонатів хотів би себе спробувати?
– Мені ближче всього іспанська Ла-Ліга. Крім «Барселони», там багато хороших, сильних команд – «Севілья», «Ателетико», звичайно, «Реал», та і кого не назви – всі на рівні.

– Улюблена команда в Україні, то зрозуміло. А як щодо Європи та світу?
– Однозначно, «Барселона».

– А гравець?
– Мессі. Часто переглядаємо з хлопцями футбол. От якби Сергію Рудиці сказав «Мессі», він би відповів: «Хто це такий?». Він за Роналду просто вболіває і думає, що кращі за Кріштіану ще не народились (сміється). Кожному подобається своє.


– Зараз Iнстанрам переповнений фото футболістів із новою грою – FIFA 17. Чи відносиш себе до любителів подібних симуляторів?
– Я у приставки мало граю, взагалі, люблю пасивний відпочинок, можливо, якийсь серіал подивитись. Коли хлопці мають вільний час, краще з ними поспілкуватись. Можу сказати, що дужче люблю бути вдома, ніж кудись виходити, домашня атмосфера мені більше до душі.

– У багатьох хлопців на полі є «прізвиська». А як тебе називають в команді?
– Та хто мені може вигадати «кличку», це тільки я всім вигадую (сміється). Трапляється, що інколи щось придумують, піджартовують по-різному. Деякі «Кабачком» називають, а такі, як Новотрясов, що почують, те й кричать...

– Що хотілося б побажати команді, хлопцям, адже зараз насправді тяжкий час для клубу?
– Хлопці самі все знають, розуміють. Вболівальникам хочу побажати терпеливості, витримки, запевняю їх в тому, що обов’язково все буде добре, а не так як зараз. Головне, з позитивом налаштовуватись на кожну гру, дивитись із впевненістю у майбутнє і все буде добре. Вже не буде нуль очків чи мінусів, буде тільки краще з кожним новим матчем.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.