Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1007
0

Украину U-21 и Северную Ирландию рассудят хорваты

Стала известна бригада арбитров, которая будет работать на матче отбора Евро-2017

Украину U-21 и Северную Ирландию рассудят хорваты
ffu.org.ua
Визначилася бригада арбітрів, які працюватимуть на матчі кваліфікаційного раунду молодіжного чемпіонату Європи 2017 року між збірними командами U-21 України та Північної Ірландії.
 
Головним арбітром матчу призначено 32-річного рефері з Хорватії Франа Йовіча. Асистенти арбітра – Івіца Модріч та Хрвоє Радіч, резервний арбітр – Ігор Паяц (усі – Хорватія). Спостерігач арбітражу – Штефан Месснер (Австрія)
 
Йовіч − арбітр ФІФА з 2014-го року, який вже має досвід роботи на матчах відбіркових змагань УЄФА серед юнацьких та молодіжних збірних (U-17, U-19, U-21), а також кваліфікаційних стадій Ліги Європи.
 
Одного разу офіційна особа матчу з Балкан перетиналася із юнацькою збірною України серед гравців до 17 років, коли команда Олександра Петракова виступала у фінальній частині юнацького Євро-2016 в Азербайджані. Тоді наші хлопці поступилися одноліткам з Боснії та Герцеговини з рахунком 1:2 і передчасно вибули з турніру.
 
Нагадаємо, матч між українською та північноірландською молодіжними збірними відбудеться 6 жовтня на «Оболонь-Арені» у Києві. Початок гри – о 18:30.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.