Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1787
1

Максим ГРИСЬО: «Настрой на борьбу – козырь Волыни»

Хавбек «Карпат» - о противостоянии с луцким клубом

Після виходу на заміну Максима Грися відразу по перерві гра «Карпат» суттєво змінилася. Атаки стали швидшими і гострішими, а кількість моментів збільшилася вдвічі. Про своє враження від дербі молодий півзахисник розповів Інформаційному центру «Карпати».

«Гра була важкою, адже в кожному моменті ми мали проявляти свої бійцівські якості. «Волинь» завжди налаштовується на боротьбу і це їхній козир у поєдинках з будь-яким суперником. Нам про це казали тренери і готували до нелегкого поєдинку. На жаль, в першому таймі не все вдалося зробити. Чимало наших планів залишилися нездійсненними. Наприклад, не було швидких контратак. Після перерви ми повинні були прискорити гру. Тренери казали, що маємо виконувати більше подач і прострілів. Нам треба було завдавати більше ударів. Прикро, що м’яч після мого пострілу влучив у каркас воріт. На жаль, маємо тільки нічию».

«Перед виходом на поле тренери наголошували на тому, що треба брати гру на себе, проявляти ініціативу. Сказали, якщо не використовуватиму свою швидкість, то мене замінять. Я знав, що не треба боятися, а зосередитися на створенні моментів біля воріт Неділька».

«Момент з порушенням правил проти мене? Я прокинув м’яч повз захисника і поставив ногу на газон для того, щоб відштовхнутися. Саме в той момент отримав по ногах. Якби встояв, то вийшов би сам на сам і, думаю, забив би. На жаль, я не зміг відштовхнутися, адже удар прийшовся на опорну ногу. Хорошу нагоду було втрачено».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.