Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 30 сентября 2016, 21:20
1911
0

В Кропивницком прошел первый чемпионат Украины по эстафетному бегу

В соревнованиях приняли участие спортсмены из 12-ти регионов Украины

| Обновлено 30 сентября 2016, 21:20
1911
0
В Кропивницком прошел первый чемпионат Украины по эстафетному бегу

29 вересня у Кропивницькому відбувся перший в історії чемпіонат України з естафетного бігу. 216 спортсменів з 12 регіонів країни розіграли загалом 22 комплекти нагород у найрізноманітніших видах естафет – від класичних 4х100 м та 4х400 м до змішаних та 4х800 м.
 
Загальний командний залік чемпіонату впевнено виграла збірна Черкаської області. Прес-служба ФЛАУ попросили підвести підсумки змагань оргделегата – В’ячеслава Нищеменка.
 
- Естафети завжди були чи не найемоційнішим видом легкої атлетики, - розповідає В’ячеслав Андрійович. - На усіх дистанціях, навіть на 4х800 метрів, боротьба точилася до самого фінішу – було цікаво і спортсменам, і глядачам. Ну а 4х100 м взагалі видалися дуже видовищними, незважаючи на невелику кількість команд-учасниць.
 
Одним словом, все пройшло дуже добре, тільки все-таки, на мою думку, такі змагання не слід було проводити восени. Чемпіонат України з естафетного бігу спочатку планувався на червень, але його перенесли через те, що усі лідери готувалися до Олімпійських ігор. Але, нажаль, вони і після Ріо-2016 на нього не приїхали – з еліти був лише найкращий спринтер молодіжної вікової групи сумчанин Володимир Супрун. Та й швидкості восени вже не ті. Знаю, що наступного року естафетна першість запланована на травень. Ось тоді буде набагато цікавіше – і тому, що це буде початок сезону, і атлети будуть свіжі, швидші. Але я однозначно впевнений – право на життя у чемпіонату України з естафетного бігу є!

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.