Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1323
0

Сергій КІРЛАН: «Завдання-мінімум для Миколаєва - вихід у плей-оф»

Головний тренер МБК «Миколаїв» Сергій Кірлан розповів про готовність команди до старту чемпіонату

Сергій КІРЛАН: «Завдання-мінімум для Миколаєва - вихід у плей-оф»
fbu.ua
Корабели провели дев’ять матчів на турнірах у Кропивницькому, Черкасах і Запоріжжі. Здобули 5 перемог, тож мають позитивний баланс. Тепер і завдання на сезон можна більш серйозні поставити.
 
- Поки що завдання одне – перемога у кожному матчі. У нас ще повна комплектація не пройшла. Тому про більш конкретні завдання говорити дещо зарано. Розмови з президентом клубу щодо цього ще не мав. Але завдання-мінімум зрозуміле – вихід до плей-оф. А максимум – піднятися турнірними сходинками якомога вище.
 
- Минулого вікенду МБК Миколаїв переміг на Меморіалі Гаврилова. Наскільки команда готова до старту у Чемпіонаті України?
- Ще маємо проблеми, які треба підтягувати. Бо на турнірі у Запоріжжі проти нас грали команди не до кінця укомплектовані. У господарів не грав травмований Антон Буц, Павло Буренко увесь турнір у них не грав. У Кременя теж і Шостуха не грав, і Лохманчук. Азербайджанський їхній легіонер не брав участі. Тому складно наразі сказати, наскільки ми гарні і готові. Є покращення у тактиці, у розумінні одне одного, у захисті.
 
- Якщо взяти за точку відліку минулий сезон, у якому ви зупинилися на чвертьфінальній стадії плей-оф (поступилися Черкаським Мавпам). Готові зазіхнути на щось вище?
- Місця зараз не варто оцінювати. Але зазначу, що сьогодні вже команда виглядає сильнішою, ніж минулого сезону. І по відчуттям, і по грі. Краще розуміння у партнерів одного, кращі можливості у наших лідерів. До того ж, гравці, які допомагатимуть лідерам, вони теж виглядають сильнішими. Можливо, не усі ще добре розігралися, але я думаю, вони нам добре допоможуть. Також відзначу прогрес командних взаємодій у захисті.
 
- А хто у вас потенційні лідери?
- Денис Іванов, Артем Швець, Олексій Онуфрієв, Владислав Тонченко, Олександр Кушніров.
 
- Ви задоволені, як пройшла передсезонна підготовка?
- Не зовсім. Ми запізно розпочали, 22 серпня. Не вдалося провести збори у Тисовці, лише брали участь у турнірах. І складно усе відбувалося, бо бракувало часу щось підтягувати. Але зараз вже вийшли на певний рівень. Перші ігри чемпіонату покажуть, наскільки ми є сильними.
 
- І вже у першому турі ви приймаєте «Черкаські Мавпи».
- А потім «Будівельник». Зазначу, що увесь чемпіонат буде складним, бо усі суперники достатньо сильні. І з кожною командою складно стартувати. Але будемо робити так, щоб на майданчику нас боялися, а не ми когось.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Днепр второй раз обыграл Ровно и стал чемпионом Украины по баскетболу
Баскетбол | 24 апреля 2024, 21:05 8
Днепр второй раз обыграл Ровно и стал чемпионом Украины по баскетболу

Команда Владимира Коваля выиграла чемпионскую серию Суперлиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.