Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2614
0

U-16: Украина разгромно проиграла Бельгии

Украинцы провели спарринг с бельгийскими сверстниками

U-16: Украина разгромно проиграла Бельгии

У четвер, 22 вересня, у селищі Щасливому юнацька збірна України U-16 провела другий товариський поєдинок проти однолітків з Бельгії. Після перемоги у першому матчі, в якому «синьо-жовті» здобули перемогу (1:0), у другому поєдинку наша команда поступилася з рахунком 0:3.

У порівнянні з першим матчем наставник юних українців Олег Кузнецов серйозно змінив стартовий склад своєї команди, випустивши зі стартових хвилин чимало нових футболістів.

Початок зустрічі пройшов в обопільних атаках, але саме гості вже на 11-й хвилині повели у рахунку. Після подачі кутового капітан бельгійців Ліссенс вистрибнув вище за всіх і вколотив м’яч у сітку. Через вісім хвилин гості вдруге засмутили нашого голкіпера Руслана Нещерета: швидку атаку лівим флангом результативно завершив Вертессен.

На 16-й хвилині українці могли відквитати один м’яч, проте Сікан слабо прокинув «круглого» повз голкіпера, і захисник встиг підстрахувати кіпера, вибивши м’яч з порожніх воріт. Упродовж чотирьох хвилин - з 29-ї по 33-ю - бельгійці мали ще дві гарні нагоди аби довести рахунок до розгромного: двічі нашим воротам загрожував Сідібе.

У перерві головний тренер збірної України Олег Кузнецов «освіжив» склад, змінивши одразу шість гравців. Цей хід наставника приніс свої плоди, і українці заволоділи ініціативою у матчі. На 47-й хвилині гри свіжий Надольський зі штрафного влучив стійку. Саме гравець київського «Динамо» був найпомітнішим у ці хвилини. Проте в наступній атаці збірна Бельгії забила третій гол. А точніше, допоміг гостям Денис Білик, який зрізав м’яч у власні ворота після прострілу до карного майданчика.

Через три хвилини наша команда отримала чудову нагоду, бодай скоротити різницю у рахунку, але помилкою бельгійського воротаря юні українці не скористалися.

До фінального свистка підопічні Олега Кузнецова намагалися тиснути на ворота суперника, але гості в захисті відіграли надійно, довівши зустріч до переможного завершення.

Товариський матч

Україна U-16 – БельгіяU-16 – 0:3
Голи:
Ліссенс (11), Вертессен (19), Білик (автогол, 49)

Україна: Нещерет – Пінчук (Мельничук, 41), Біловар (Дмитров, 41), Ауссі, Острік, Шаміч (Надольський, 41), Шулянський, Гуров (Білик, 41), Білич, Мудрик (Гудзинський, 41) Сікан (Дероган, 41)

Бельгія: Гальже – Дюпон (Машо, 54), Ліссенс, Зюттерман (Вандермьолен, 41), Тіль, Вертессен (Лемуан, 70), Сюрай (Угур, 54), Дендонкер, Сідібе, Колассен (Раскін, 64), Кьопейрс

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.