Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 сентября 2016, 15:02
2105
0

Коллина разобрал судейские ошибки вместе с рефери

Итальянский специалист еще раз протестировал украинских арбитров

| Обновлено 21 сентября 2016, 15:02
2105
0
Коллина разобрал судейские ошибки вместе с рефери
19 вересня у Будинку футболу відбувся регулярний щомісячний семінар з арбітрами Прем’єр-ліги, під час якого вони разом із Куратором системи арбітражу в професіональному футболі України П'єрлуїджі Колліною розглядали як позитивні, так і негативні епізоди з матчів попередніх 4-х турів чемпіонату.
 
20 вересня на території столичного НСК «Олімпійський» пройшло тестування з фізичної підготовки арбітрів та асистентів арбітра Прем’єр-ліги, другої ліги ПФЛ, змагань U-19, НШФА та арбітрів-жінок.
 
Представники футбольної Феміди складали тест ФІФА з фізичної підготовки, який складається з двох частин: тесту на прискорення (шість прискорень по 40 метрів для арбітрів та 5 прискорень по 30 метрів для асистентів арбітра) та інтервального тесту (40 відрізків по 70 метрів та 25 метрів відпочинку).
 
Усього у тесті ФІФА, який є індикатором поточного рівня вітчизняних рефері, взяли участь 53 арбітри та асистенти Прем’єр-ліги, 41 арбітри та асистенти другої ліги, 91 офіційна особа матчу зі змагань U-19 та Національної школи футбольного арбітра, а також 15 арбітрів-представниць чарівної статі.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.