Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
497
0

U-19: упевнений початок відбору

Перемогою розпочала кваліфікаційний турнір Євро-2008 (U-19) юніорська збірна України

У п’ятницю, 26 жовтня, в стартовому матчі змагань, що проходять у Молдові, підопічні Олександра Лисенка впевнено розібралися з командою Азербайджану − 3:0.

Жорсткий футбол
З перших хвилин поєдинку суперники почали нав’язувати нашім хлопцям жорсткий футбол, внаслідок чого словенський арбітр Роберт Крайнц змушений був двічі показувати жовті картки азербайджанським гравцям. Між тим українці прибрали до рук ініціативу і стали створювати небезпечні моменти біля воріт кавказців.

Київська зв’язка
Рахунок було відкрито на 19-й хвилині. Форвард київського «Динамо» Артем Кравець, отримавши передачу від свого одноклубника Романа Зозулі, увійшов до карного майданчика й влучно пробив повз воротаря. Подвоїли свою перевагу підопічні Лисенка перед перервою, коли вдало «вистрілив» зі штрафного захисник «Шахтаря» Юрій Ковальов.

Крапка від Політило
Остаточно сумніви щодо підсумку дуелі зникли після того, як відзначився півзахисник одеського «Чорноморця» Сергій Політило, котрому знову асистував Зозуля. На той момент азербайджанці вже грали в меншості − другий «гірчичник» побачив перед собою Карімов.

Виконаний план
«Я задоволений тим, що, попри важке поле та відчайдушний опір суперника, мої футболісти виконали план на гру, − зазначив після матчу Олександр Лисенко. − Незважаючи на жорстку гру, на щастя, ніхто з наших не зазнав травми. Досягши необхідного результату, ми замінили обох нападаючих, аби зберегти їхні сили для наступної гри». В іншому поєдинку 11-ї групи шотландці в Кишиневі з рахунком 0:1 поступилися господарям, із якими українці зустрінуться 28 жовтня.

Азербайджан − Україна − 0:3
Голи: 0:1 Кравець (19), 0:2 Ковальов (39), 0:3 Політило (58).
Україна: Кичак − Пінчук (Сагайдак, 54), Коншин, Ковальов, Мікіцей − Сворак, Петров, Мартинюк, Політило − Зозуля (Карноза, 72), Кравець (Коркішко, 61).

Костянтин Паткевич

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.