Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
2106
7

Андрей ЯРМОЛЕНКО: «К Наполи готовимся, как к обычной игре»

Вингер «Динамо» - о подготовке к старту Лиги чемпионов

Андрей ЯРМОЛЕНКО: «К Наполи готовимся, как к обычной игре»

Своїми думками щодо стартового поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів поділився нападник, один із лідерів нашої команди Андрій Ярмоленко:

- Готуємося до «Наполі», як до звичайної гри, нічого особливого. Але, впевнений, ажіотаж буде великий, все ж таки Ліга чемпіонів. Звісно, хочеться виступити якнайкраще. Упевнений, збереться багато глядачів, нам, футболістам, дуже хочеться порадувати наших уболівальників хорошою грою та переможним результатом. Приємно починати турнір домашнім матчем і добре, що завершувати також будемо в рідних стінах.

- Грі з «Наполі» передував поєдинок із «Шахтарем» у чемпіонаті. Чи встигнете переключитися з однієї важливої зустрічі на іншу?
- Ми розуміємо, що гра з «Шахтарем» була дуже важлива, але ми маємо вміти швидко перебудовуватися. Не можна довго зациклюватися ані на поразці, ані на перемозі – варто готуватися до наступного матчу. Якщо довго жити минулим, нічого не вийде навіть у найближчому майбутньому. Повторюся, потрібно перемикатися, й наші футболісти вміють це робити. Думаю, впораємося.

- Напевно, ви вже цікавилися «Наполі». Що собою являє ця команда?
- Нас завжди вчили думати про найближчий матч та зосереджувати на ньому всі думки. До італійців почали готуватися та розбирати їх уже після поєдинку з «Шахтарем». Звісно, я дивився кілька ігор «Наполі», бачив, що ця команда полюбляє контролювати м’яч, має хорошу лінію атаки. Це збалансована команда. Але «Дніпро» минулого року вже показав, як можна їх перемагати. Вважаю, це хороший приклад для нас.

- Чи будете обговорювати протистояння з неаполітанцями із футболістами «Дніпра», які минулого сезону переграли їх у півфіналі Ліги Європи?
- Думаю, це не знадобиться. Наш тренерський штаб завжди досконально вивчає наших суперників та обов’язково вкаже нам як на сильні, так і на слабкі якості «Наполі». Тренери все нам розкладуть по поличках, найголовніше, щоб ми грамотно використали тренерські поради на полі.

- Вас уже давно вважають лідером «Динамо». Як ставитеся до того, що на вас постійно покладають усю відповідальність за результат?
- Мені приємно, що моїй скромній персоні приділяється стільки уваги. Хтось бачить залежність гри команди від моїх дій, але я згоден зіграти свій найгірший матч, аби команда перемогла.

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрей Шакуров
с такой игрой как у дк там ничья будет если повезёт динамо
mafiozi250
Андрюша тонко намекает , что раз ничего не светит , то можно готовиться как к матчу со Сталью
torgrim
Как же заметен низкий старт Ярмолы. После игры с шахтой разложил не стесняясь, что ДК играло говняно и тренеры напортачили с физухой. И тут равнодушно говорит, что все в обычном ключе. Нет у Андрюхи энтузиазма, и это самый лучший враг его игре. Повторял и повторять буду - лучше играть в ЛЕ и продавать таланты пачками, чем смотреть на мучения как в игре с ШД
sus1ik
Готовиться к Наполи как и к средникам УПЛа... ну что ж, далеко пройдете
Patriot  UA
Андрей ЯРМОЛЕНКО: «К Наполи готовимся, как к обычной игре»
а усі готуються, як до матчу єврокубків.