Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 09 сентября 2016, 12:14
1219
0

В Виннице пройдут матчи Кубка Героев АТО

Поединки состоятся на стадионе спорткомплекса «Нива»

| Обновлено 09 сентября 2016, 12:14
1219
0
В Виннице пройдут матчи Кубка Героев АТО
ФФУ

У неділю, 11 вересня, у Вінниці стартує регулярний чемпіонат з футболу серед команд «Ліги Учасників АТО» на «Кубок Героїв АТО» осіннього сезону-2016 серед шести команд групи «Центр». У цій групі представлені команди учасників АТО з чотирьох регіонів України – Вінницької, Житомирської, Кіровоградської та Полтавської областей.

За словами голови Вінницької обласної федерації футболу Ігоря Гатаулліна, матчі відбудуться на стадіоні Спорткомплексу «Нива» з сучасним штучним покриттям. Організаційний комітет змагань вже запросив на спортивну арену бійців полку Національної гвардії України та полку зв’язку Військово-повітряних сил України. Також проводиться активна рекламна кампанія із запрошення вінничан та гостей міста на матчі. Вже відомо, що змагання відвідають керівники Вінниці та Вінницької області.

«Вінницька обласна федерація футболу взяла на себе оплату оренди стадіону, медичний супровід, залучила бригади арбітрів на матчі «Кубку Героїв АТО», а також запросила для охорони громадського порядку наряди поліції. Для тренувань та гідних виступів на турнірі одній з команд-учасниць, з частини ВПС України у Гайсині, надано 10 футбольних м’ячів та комплект форми. Крім цього, бажання взяти участь у змаганнях висловили 20 хірургів з Вінницького військового реабілітаційного центру, де проходять лікування поранені воїни з зони АТО. Впевнений, що матчі пройдуть на високому рівні», - зазначив Ігор Гатауллін у коментарі прес-службі ФФУ.

Раніше, 4 вересня, на стадіоні «Чемпіон» в Ірпені відбулися перші матчі на «Кубок Героїв АТО» осіннього сезону-2016 серед учасників АТО з міста Києва та Київської області. Загалом, змагання з футболу серед команд учасників АТО триватимуть з 4 вересня по 20 листопада і проходитимуть у шістьох регіональних Лігах («Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр», «Київ»). З 20 листопада переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі, а 4 грудня у столичному Будинку Офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження та вручення переможцям головного призу турніру.

Всеукраїнський турнір, в якому цього року бере участь рекордна кількість команд з усіх куточків країни – 48, проводиться за підтримки громадської спілки «Всеукраїнське Об'єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та Федерації футболу України. Таким чином ФФУ реалізує соціальні ініціативи, спрямовані на психологічну реабілітацію військовослужбовців, які боронили цілісність України в зоні бойових дій на Сході нашої держави.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.