Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 сентября 2016, 00:19
5521
4

Александр КОБАХИДЗЕ: «Нас «зацепили» высказывания болельщиков»

Полузащитник «Ворсклы» - о победе над «Динамо»

| Обновлено 03 сентября 2016, 00:19
5521
4
Александр КОБАХИДЗЕ: «Нас «зацепили» высказывания болельщиков»

Цієї миті футбольні уболівальники чекали аж шість турів. Саме стільки часу чемпіонат України не дарував нам сенсацій. І ось уперше в сезоні сталася гучна несподіванка. Її створили гравці полтавської «Ворскли», які спромоглися обіграти у Києві «Динамо» з рахунком 2:0.

 Як полтавцям вдалося відправити у нокаут найсильнішу команду України? На це та інше питання ми попросили відповісти Олександра Кобахідзе, півзахисника «Ворскли», який найбільше завдав клопотів футболістам «Динамо».

-- «Ворскла» створила першу в сезоні сенсацію. У чому ж секрет вашого успіху?
-- Є декілька факторів, які допомогли нам здолати «Динамо». Передовсім на нас вплинула критика за невдалий старт сезону. Ми дуже прагнули реабілітуватися. Нас зачепили за живе висловлювання багатьох уболівальників. Матч проти «Динамо» -- це чудова нагода для реабілітації.

Друга запорука успіху у тому, що ми ретельно вивчили всі козирі та слабинки суперника. Третій секрет успіху у нашій чудовій фізичній готовності. Ми були свіжими від першої і до останньої хвилини. Можна сказати, що «Ворскла» уже цілком втягнулася у сезон.

-- Після гри головний тренер «Динамо» Сергій Ребров визнав, що «Ворскла» могла забити три і навіть п»ять голів у ворота господарів. Ви з цим згодні?
-- Так, ми мали багато гольових моментів, але реалізували тільки два. Проте треба дивитися правді у вічі: «Динамо» також гостро атакувало, і ми могли програти з розгромним рахунком. Хай там як, але ми виграли з рахунком 2:0, і всі дуже щасливі.

-- Саме ви були одним із найкращих гравців матчу, адже обігрували захисників «Динамо», як дітей. Наставник «Ворскли» дав вам волю на полі?
-- Так, я маю дуже добрі взаємини із Василем Сачком. Відчуваю його довіру. Перед матчем він попросив мене брати на себе більше ініціативи і не боятися обігрувати суперників. Мені все вдавалося. Найбільше ціную те, що успішно використовував вільні зони.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 0
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 15:31 16
Лунин не заслужил? Украинский вратарь не попал в символическую команду ЛЧ

Место в воротах символической команды занял Мануэль Нойер

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
danicom
"Нас зачепили за живе висловлювання багатьох уболівальників" . Где здесь хоть слово о том, что это болельщики "Динамо" ? Кто такие дебильные названия придумывает ?.
yasher
Сурку скажи спасибо за ту победу: он так обескровил команду что уже четыре тура та была на грани поражения. Вообще неплохо что именно Полтаве достались эти очки: очень могут пригодиться.
Elena Voroshuk
Локомотив А