Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1675
0

Андрей КОРНЕВ: «Всегда тяжело входим в чемпионат»

Капитан «Оболони» - о предстоящем матче против «Николаева»

Андрей КОРНЕВ: «Всегда тяжело входим в чемпионат»

Капітан ФК «Оболонь Бровар» Андрій Корнєв поділився думками щодо майбутнього суперника «пивоварів» — ФК «Миколаїв», а також про результати своєї команди.

«Ми переглянули матчі за участю Миколаєва. Можу сказати, що це дуже організована команда саме в атаці, адже в передній лінії у них грають креативні хлопці, тому потрібно серйозно до цього віднестися та звернути увагу на їхню гру. Загалом Миколаїв грає в доволі комбінаційний, атакуючий футбол. Вони дещо нагадують Суми, але все ж команда Руслана Забранського грає більш строго», — переконаний капітан.

«Ми налаштовуємося на хорошу і цікаву гру. Також ми пам’ятаємо минулий сезон та два нічийних матчі з Микалоєвом. Тоді вони створили нам чимало проблем. Втім, сподіваюся, що ми відповідально підійдемо до суботнього поєдинку і не будемо допускати тих помилок, яких ми припускалися у попередніх матчах»

«Миколаїв — дуже непогана команда. І не дивлячись на те, що різниця м’ячів у них складає 4-5, відчувається треренерська робота і малюнок гри. Ми ж будемо грати в свою гру і сподіваюся, що знайдемо ключі до їх воріт»

«Ми завжди важко входимо в чемпіонат. Якщо, наприклад, взяти минулий сезон, то на ідентичному етапі у нас було дев’ять очок — три перемоги і три поразки. Звичайно, хотілося б виступати більш стабільно… Подивимося, як буде далі. В будь якому випадку ми не опускаємо голови. Так, можливо і є певний дисбаланс у результатах, але, з одного боку, можливо ми ще не набрали своїх оптимальних кондицій, а з іншого — суперники почали ставитися до нас по-іншому. Власне, причин може бути скільки завгодно, але нам, в першу чергу, потрібно більше думати про найближчий матч у Миколаєві», — резюмував Андрій Корнєв.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.