Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 01 сентября 2016, 23:48
1892
1

Иван ЛОБАЙ: «Тренеры сказали, что мы – будущее молодежной сборной»

Защитник «Карпат» рассказал о вызове в сборную Украины U-20

| Обновлено 01 сентября 2016, 23:48
1892
1
Иван ЛОБАЙ: «Тренеры сказали, что мы – будущее молодежной сборной»
ФК Карпаты

Захисник «Карпат» Іван Лобай прокоментував свій виклик до молодіжної збірної України (U-20), розповівши про атмосферу в команді й роботу на тренуваннях. Не забув Іван й вибачитися перед вболівальниками за останній матч «Карпат» проти «Олімпіка».

«Неприємні емоції після гри з «Олімпіком» ще крутяться в голові. Хочеться вже їх якнайшвидше забути й рухатися вперед. Передовсім хочу вибачитися перед вболівальниками – ми грали дуже погано. Зробимо все можливо, аби таке більше не повторилося» – розповідає захисник «левів».

«Щодо збірної, то тренуємося двічі на день, налаштовуючись виключно на перемогу з естонцями. Щоправда, наразі тактичних занять не було. Вони, напевне, додадуться ближче до понеділка (5 вересня відбудеться товариська гра проти Естонії)».

«Всі партнери по команді мені знайомі. Більше того, зі мною є ще двоє карпатівців – Грисьо і Кравець. Тому сумувати нема коли. Атмосфера в колективі цілком нормальна, приємна й бойова».

«Тренерський штаб наголосив, що ми – майбутнє молодіжної збірної України. Тому повинні доводити, що достойні цього. Виклик у національну збірну? Звісно, хочеться грати на найвищому рівні, тому ставлю перед собою саме таку ціль» – підсумував Іван Лобай.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
більш вдалої фотки не знайшлося..... тролі