Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1983
0

Артем Фаворов попрощался с Оболонью открытым письмом

Украинский хавбек рассказал о своем уходе в «Звезду»

Артем Фаворов попрощался с Оболонью открытым письмом

Колишній півзахисник і лідер «пивоварів» Артем Фаворов написав прощальний лист вболівальникам ФК «Оболонь Бровар», а також футболістам, персоналу та керівництву «оболонців».

«Дорога оболонська сім’я! Хочу від щирого серця й від усієї душі подякувати усім Вам за той прекрасний час, який я провів разом з вами, за ці чудові три роки! На футбольному полі та за його межами ми були справжньою командою, і ми обов’язково залишимося нею назавжди!

Висловлюю глибоку подяку Президенту клубу Олександру В’ячеславовичу Слободяну, директору, працівникам стадіону, моїм тренерам, які виховали мене і вклали в мене свої сили, душу і труд, щоб допомогти мені вирости та зміцніти! Я завжди буду вдячний Вам!

Всім футболістам “пивоварів”, які були поруч і допомагали команді здобувати результат, хочу побажати розвиватися і рухатися в тому ж напрямку. Я вас всіх дуже люблю і вболіваю за вас! Успіхів, “Оболонь Бровар”! Вперед, і тільки вперед!

Назавжди Ваш, Артем Фаворов».

Нагадаємо, що днями раніше Артем Фаворов підписав контракт з Кропивницькою Зіркою і продовжить свої виступи в прем’єр лізі українского чемпіонату.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.