Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 14 октября 2021, 02:44
1002
0

Сборная Украины U-21 сыграет с киевским Динамо

Подопечные Александра Головко готовятся к квалификации на ЧЕ-2017

| Обновлено 14 октября 2021, 02:44
1002
0
Сборная Украины U-21 сыграет с киевским Динамо
ФФУ

У понеділок, 22 серпня, молодіжна збірна України розпочала триденний збір у рамках підготовки до кваліфікаційних матчів ЧЄ-2017 проти Франції та Шотландії, які відбудуться на початку вересня в Києві.

На тренувальну сесію головний тренер збірної Олександр Головко викликав 19 футболістів. У зв’язку з тим, що НТЗ проходить не в дати, призначені для проведення зборів національних збірних, легіонери до табору збірної викликані не були.

Під час НТЗ, «молодіжка» проведе контрольний матч проти київського «Динамо». Матч відбудеться в середу, 24 серпня, на базі столичного клубу в Кончі-Заспі.

Склад молодіжної збірної України.

Воротарі: Дмитро Безрук («Чорноморець», Одеса), Назарій Федорівський («Оболонь-Бровар», Київ).

Захисники: Павло Лук’янчук, Богдан Михайліченко, Зураб Очігава (усі - «Динамо», Київ), Тарас Качараба, Микола Матвієнко, Ігор Кирюханцев (усі - «Шахтар», Донецьк), Ігор Харатін («Зоря», Луганськ).

Півзахисники: Віктор Циганков («Динамо», Київ), Олег Данченко, Владислав Кабаєв, Олександр Андрієвський (усі – «Чорноморець», Одеса), Дмитро Мишньов («Іллічівець», Маріуполь), Олександр Піхальонок («Шахтар», Донецьк).

Нападники: Дмитро Хльобас («Ворскла», Полтава), Роман Яремчук («Олександрія», Олександрія), Артем Беседін («Динамо», Київ), Микита Татарков («Чорноморець», Одеса).

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.