Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 18 августа 2016, 11:27
1034
0

Владимир ЛАШКУЛ: «Матч со Сталью - проверка нашей готовности к УПЛ»

Президент «Черкасского Днепра» прокомментировал результаты жеребьевки 1/32 финала КУ

| Обновлено 18 августа 2016, 11:27
1034
0
Владимир ЛАШКУЛ: «Матч со Сталью - проверка нашей готовности к УПЛ»
dynamo.kiev.ua
За підсумком жеребкування в 1/16 фіналу (попередній етап) розіграшу національного Кубка «Черкаський Дніпро» отримав у суперники представника Прем’єр-ліги – «Сталь» із Кам’янська. Президент ФК «Черкаський Дніпро» Володимир Лашкул, який був особисто присутнім під час процедури жеребкування, прокомментував його результати:
 
– Володимире Григоровичу, як Ви оцінюєте результати жеребкування попереднього етапу Кубка України? І які, власне, завдання будуть поставлені перед гравцями та тренерським штабом команди?
– Результати жеребкування могли бути менш обтяжними, але в кожній ситуації потрібно знаходити позитивні моменти.  По-перше, це перевірка рівня підготовки команди «Черкаський Дніпро» до матчів у Прем’єр-лізі України. По-друге, це можливість під час підготовки до зустрічі з авторитетним суперником, яким є  «Сталь», вирішити низку невідкладних завдань:
1) тренерському штабу, гравцям «Черкаського Дніпра» потрібно максимально ефективно використати час до 21 вересня, щоб значно покращити рівень гри команди, зробити її більш видовищною. Необхідно напрацювати тактичні схеми, які дозволять у кожній із шести ігор чемпіонату, які передуватимуть кубковому поєдинку, відпрацьовувати атакуючі моделі гри. Уболівальники очікують наступальних дій саме біля воріт суперника, а не перепасовки вздовж поля. Олександр Ковпак нарешті повинен почати демонструвати на полі свій бомбардирський хист, Олег Маїк – розкрити свій потенціал, а Олександр Батальський – повернутися до списку кращих голеадорів ПФЛ;
2) сподіваюся, що тренерський штаб, лікар, масажисти до кубкового поєдинку проти кам’янської «Сталі» повернуть у стрій нападника Руслана Качура і захисника Олега Давидова та прискорять відновлення після травми півзахисника Дениса Скепського;
3) «Черкаський Дніпро», на якого очікують до матчу зі «Сталлю»  випробування в Полтаві і Маріуполі, домашня гра проти принципового суперника – київської «Оболоні-Бровар», повинен зустріти кубковий поєдинок в лідируючій групі першої ліги та у всеозброєнні дати бій команді Прем’єр-ліги.
Якщо тренерський штаб і футболісти «Черкаського Дніпра» уважно прочитають мою відповідь на запитання клубного сайту і зроблять все можливе, щоб виконати поставлені завдання, то ми матимемо гарну нагоду взяти реванш у «Сталі» (поразка 1:3 в минулорічному розіграші ) і знову візьмемо участь у жеребкуванні  чергового етапу національного кубка!
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.