Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 августа 2016, 16:05
1400
1

Сергей НАГОРНЯК: «Карпаты заслужили ничью с Шахтером»

Специалист поделился мнением о выступлении львовян в новом сезоне

| Обновлено 16 августа 2016, 16:05
1400
1
Сергей НАГОРНЯК: «Карпаты заслужили ничью с Шахтером»
Sport.ua

Екс-футболіст вінницької «Ниви», «Дніпра», «Шахтаря» і збірної України Сергій Нагорняк уважно стежить за українським футболом. В інтерв’ю Інформаційному центру львівського клубу відомий експерт дав свою оцінку виступам «Карпат» у новому сезоні.

«Мені дуже сподобалася гра «Карпат» у поєдинку з «Шахтарем», – бере слово Сергій Миколайович. – Команда справляє доволі хороше враження. Як на мене, то львів’яни аж ніяк не повинні були поступатися в останній грі. Як мінімум, вони заслуговували на нічийний результат. Приємно дивитися, коли команда грає з душею і настроєм і дійсно показує непоганий футбол. На жаль, від цього не з’являються очки в турнірній таблиці. І якщо у грі з «Динамо» все вирішила індивідуальна майстерність Ярмоленка, то у наступному турі в Полтаві «Ворскла» лише випадково змогла здобути нічию. Хоча не варто забувати і про момент у Худоб’яка в грі з киянами. «Карпати» також мали здобувати три пункти у матчі з «Ворсклою». Та й з «Шахтарем», як мінімум, не повинні були програвати. За підсумками чотирьох турів львів’яни справляють дуже приємне враження».

«В «Карпатах» є чимало молоді. Відзначив би Максима Грися, який забив дебютний гол у матчі з «Ворсклою». Але головна умова прогресу молодих виконавців – наявність в команді таких досвідчених гравців, як Павло Ксьонз. Особливо добре було видно рівень цього футболіста в останній грі з «Шахтарем». Коли поруч такі партнери, то молодь обов’язково прогресуватиме. Наприклад, трохи не вистачає впевненості Романові Підківці. Але однозначно далі буде тільки краще», – вважає експерт.

«Зараз в команді з’явився хороший форвард Бланко-Лещук. Головний критерій для оцінки нападника – забиті голи. Дуже важливо, що аргентинець забиває і ще й створює нагоди для партнерів. Згадати хоча б моменти у Полтаві, коли він організував ідеальні умови для взяття воріт для Грися, а потім і Костевича. На даний момент Ґуставо виглядає непогано, але він і далі повинен забивати. В такому разі «Карпатам» буде набагато легше. На сьогодні він повністю справляється зі своїм завданням», – каже Нагорняк.

«Якщо «Карпати» так виглядатимуть протягом всієї дистанції до кінця чемпіонату, то навіть з врахуванням того, що клуб позбавили шести очок, вони все одно претендуватимуть на місце в першій шістці. Помітно, що у нас виділяються дві команди: «Динамо» і «Шахтар», а решта будуть обов’язково втрачати чимало очок. В «зелено-білих» є непогані шанси. Якщо клубу повернуть відібрані очки, то у мене немає сумнівів – «Карпати» будуть беззаперечним претендентом на топ-6», – підсумував Сергій Миколайович.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Космонавт ДК
Не дай божечки це чмо тренером стане..