Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 августа 2016, 22:58
2252
1

Сергей ЗАЙЦЕВ: «Хотим вернуть старые Карпаты»

Наставник львовского клуба – о матче против «Шахтера» и предстоящей встрече с «Зарей»

| Обновлено 15 августа 2016, 22:58
2252
1
Сергей ЗАЙЦЕВ: «Хотим вернуть старые Карпаты»

Обід понеділка видався для футболістів «Карпат» насиченим – тренерський штаб на чолі із Сергієм Зайцевим організував для команди пейнтбольний поєдинок у лісі. Щоправда, сам тренер, як й у футболі, спостерігав за підопічними зі сторони, хоча не бракувало підказок та мотивацій. За словами самого тренера, подібні заходи необхідні після таких важких поєдинків, як проти «Шахтаря».

– Після таких матчів треба швидко налаштовуватися на інші. У п’ятницю ми грали добре, але не взяли такі потрібні очки. Щоб з хорошим настроєм і позитивними думками підійти до «Зорі», треба робити ось такі розвантажувальні тренування. Це дуже добре для психологічного стану футболістів, команда з радістю прийняла цю ідею.

– Чи ви вже проаналізували матч проти «Шахтаря»? Які висновки зробили і в чому бачите головну причину, через яку команда не взяла очки?
– Звичайно, аналізували матч з «Шахтарем». Вважаю, що в першу чергу «Карпати» програли через швидкий гол на 47-ій хвилині. Після цього дуже важко було перелаштуватися. Хоча, згадайте момент за рахунку 2:2, коли шанс забити був у Рудики. Якби він реалізував його, то ми дотягнули до перемоги. Все ж не варто забувати, що матч триває 90 хвилин, а не 45. Тому треба працювати над концентрацією та іншими моментами, аби досягати результату.

– Після гри з «Шахтарем» Даріо Срна назвав однією з складових активної та агресивної гри «Карпат» великі преміальні. Чи це правда?
– Про це навіть нема чого думати. Ми граємо для уболівальників, хочемо повернути старі «Карпати», яких боялися суперники. Хочемо бачити команду з справжнім карпатівським духом. Фінанси? Тут правди особливої нема.

– За останні роки, пригадується, хіба «Баварія» так яскраво грала проти «Шахтаря» у першому таймі. Тож не дивно, що матч «Карпати» – «Шахтар» уже назвали найвидовищнішим у цьому чемпіонаті...
– Команда показала ту гру, яку й планувала. Перший тайм дав зрозуміти, що ми можемо демонструвати хороший футбол. З’явилася впевненість в собі, розуміння гри. От тільки в такому темпі треба діяти всі 90 хвилин, тож у нас є куди рости. «Шахтар» потрібно було перемагати, ми мали для цього всі шанси. Коли ми зайшли до роздягальні, хлопці сиділи дуже розчаровані і пригнічені. Всі сприйняли цю поразку близько до серця. Тож треба було якось підняти їм настрій.

– На післяматчевій прес-конференції ви сказали, що не є тренером «Шахтаря». Поясніть, що ви мали на увазі...
– Була хвилина мовчання від журналістів, які до цього ледь не півгодини розпитували Пауло Фонсеку. Мене ж не питали нічого про молоду команду, тому я так і сказав .

– Які плани підготовки до матчу проти «Зорі»?
– Ми розбираємо «Зорю» в тактичному плані, а готуємося наразі психологічно (сміється). Звичайно, прагнемо здобути позитивний результат. Якщо хочемо виходити у першу шестірку, мусимо набирати очки.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 11:55 7
Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ

Игорь Бурбас утверждает, что базовой датой старта УПЛ 2024/25 является 3 августа 2024 года

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
Удачі! З Богом! необхідно заставити Зорю грати першим номером.