Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1367
1

Сергей РУДЫКА: «Проблем с адаптацией в Карпатах не будет»

Новичок львовского клуба прокомментировал свой трансфер

Сьогодні «Карпати» поповнилися ще одним новачком – 28-річним універсалом Сергієм Рудикою. Про процес переговорів, а також про свої перші враження від нової команди вихованець запорізького футболу поділився з Інформаційним центром ФК «Карпати».

«Контактувати з представниками львівського клубу я почав ще у червні. На той момент наставником «Карпат» був Анатолій Чанцев. Але саме тоді я не міг залишити солігорський «Шахтар». Пізніше «Карпати» прийняв Сергій Зайцев, з яким я також неодноразово спілкувався. У мене з’явилася можливість змінити клуб і я прийняв рішення приїхати до Львова. Думаю, що проблем з адаптацією не буде. Знаю головного тренера, також не один рік грав разом з Андрієм Нестеровим, вже познайомився з усіма хлопцями», – каже новачок «зелено-білих».

«Я неодноразово грав проти «Карпат», тому власних вражень і спостережень мав чимало. Перед приїздом в розташування нового клубу сумнівів не було. Як на мене, «Карпати» схожі на мою рідну команду, запорізький «Металург». Філософія обох клубів є спільною – виховання власної молоді. Коли приїхав до Львова, то оглянув клубну інфраструктуру. Тут є все для того, щоб прогресувати і розвиватися. «Карпати» – це команда європейського рівня», – вважає Сергій.

«Вже у п’ятницю «Карпати» приймають вдома донецький «Шахтар». Я мав стабільну ігрову практику в чемпіонаті Білорусі, який також триває, тому у фізичному плані готовий повністю. Далі все буде залежати від моєї роботи і рішення тренерського штабу», – підсумував Рудика.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot
поживемо. побачимо. Удачі!