Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1463
0

Павел ПОШТАРЕНКО: «Главное – исполнять установки тренеров»

Вратарь «Оболони» - о возвращении в Киев

Павел ПОШТАРЕНКО: «Главное – исполнять установки тренеров»

Голкіпер «пивоварів» Павло Поштаренко розповів прес-службі клубу про свою адаптацію в новому клубі, а також поділився думками щодо кубкового поєдинку з «Гірником-Спорт».

“Моя адаптація в клубі пройшла швидко, адже я знаходжуся ближче до домівки, до сім’ї. До цього я десь сім років не жив у рідному місті. Також в команді виступає Тарас Пінчук, з яким ми разом грали у Зірці, а також інші хлопці, з якими я був знайомий раніше — усі вони допомогли мені швидко адаптуватися”, — розпочав голкіпер.

“В цілому, колектив в команді прекрасний, мабуть один з найкращих колективів у якому мені доводилося працювати”.

“Тренування голкіперів в команді Оболонь-Бровар відрізняються від тренувань в інших клубах. Ось, наприклад, я бачив як проходить тренувальний процес воротарів в Іспанії і можу сказати, що наші тренування схожі. Мені близький підхід нашого тренера Володимира Тименка, оскільки ти постійно перебуваєш в динаміці, не буває такого, що ти не пітнієш. А мій організм саме такий, що я постійно повинен бути в тонусі”

“Я на всі сто відсотків готовий зіграти завтра в основному складі. Ніякого хвилювання немає, хочеться вже просто вийти і зіграти, перевірити себе. Перші три матчі я не грав, тому на завтрашній матч налаштовуюся в повній мірі”.

“Наразі у нас дуже насичений графік і якось по-особливому до матчу з Гірником-Спорт ми не готуємося, навпаки, трішки навіть збавили навантаження”.

“Звичайно, зараз легше розбирати гру Гірника-Спорт, адже ми нещодавно з ними зустрічалися. Втім, навіть не дивлячись на те, що їхній тренер у третьому турі мало не наполовину оновив стартовий склад, стиль Гірника особливо не зміниться. Також я знаю можливості деяких гравців Гірника-Спорт, оскільки грав з ними в інших командах. Вважаю, що ми досить добре вивчили суперника і готові здобувати позитивний результат. Головне — виконати усі настанови тренерського штабу», — впевнено заявив Павло Поштаренко.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.